Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
LED stearinlys fra UyuniLED stearinlys fra Uyuni

Skap den perfekte stemningen med LED stearinlys

Det har aldri vært tryggere og enklere å skape den riktige atmosfæren. Kunstige stearinlys med LED-flamme og batteri er like vakre og stemningsfulle som levende lys, og er et trygt og brannsikkert alternativ. LED lys er også bedre for inneklimaet, da de ikke avgir sot og os fra flammen.

Anerkjente Uyuni – en favoritt blant profesjonelle

Det danske selskapet Uyuni Lighting, har et stort sortiment av batteridrevne lys som har blitt meget populære i markedet. Lysene er håndlaget med et ytre lag av parafinvoks som gir et meget virkelighetstro utseende.

Takket være LED-teknologien har Uyuni Lightning skapt en serie av LED-stearinlys som til forveksling ligner en levende flamme som står og blafrer lett. Flammen har ingen fysisk bevegelse og bruker dermed lite batteri.

Uansett om du velger telys, kubbelys eller kronelys, får du den hyggelige atmosfæren som vi kjenner fra levende belysning. Et godt alternativ til stearinlys som sikrer hyggen uten å påvirke inneklimaet ditt.

Uyuni i miljøUyuni i miljø
Uyuni i miljøUyuni i miljø

TIPS:

Dersom du ønsker å benytte lys med levende flamme, anbefaler vi at du kjøper lys som inneholder stearin og ikke parafin. Stearin er en fornybar råvare, mens parafin er en fossil råvare som slipper ut skadelige klimagasser og avgir flere sotpartikler. Parafin er i tillegg mer brannfarlig.

Uyuni i miljøUyuni i miljø
Uyuni i miljøUyuni i miljø