Bærekraft og miljø hos Drammen Papir Engros

Bærekraft skal være en selvfølgelig del av vår virksomhet. Vi ønsker å fremme økt miljøansvar og oppmuntre til utvikling og bruk av miljøvennlige produkter, samt å ta vare på naturen og menneskene rundt oss

Vårt miljøengasjement

Krav til egen virksomhet

Vi ønsker å fremme økt miljøansvar og oppmuntre til utvikling og bruk av miljøvennlige produkter, samt å ta vare på naturen og menneskene rundt oss.

Vi stiller strenge krav til oss selv og vår innvirkning på miljøet og samfunnet for øvrig og disse verdiene gjenspeiles i de ansattes og virksomhetens holdninger og adferd. Vi skal arbeide kontinuerlig med å forebygge forurensning fra egen virksomhet og de produktene vi leverer.

Sertifisering i henhold til internasjonale standarder

Vi har fokus på kontinuerlig forbedring innenfor kvalitet og miljø, og er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden NS-EN ISO 9001 og miljøstandarden NS-EN 14001.

Krav til våre leverandører og samarbeidspartnere

Vi vil stimulere våre leverandører til å miljøtilpasse egen virksomhet og produkter. Vi skal så langt det er mulig benytte produkter fra produsenter som stiller strenge miljøkrav til egne produkter og produksjonsprosesser, samt til produktenes kvalitet, funksjonalitet og ytelse.

Optimalisert ruteplan

Vi har innført ruteplan (faste leveringsdager) for alle våre kunder, basert på geografi. På denne måten unngår vi kjøring i de samme områdene hver dag, men har heller færre leveringer pr uke. Dette er som oftest nok for de fleste kunder, og samtidig vil det bidra til å redusere miljøpåvirkningen vesentlig.

Bærekraft i Norengros 

Norengros skal være en virksomhet med et felles og sunt verdisett, der vi stiller strenge krav til oss selv og vår innvirkning på miljøet og samfunnet for øvrig og disse verdiene gjenspeiles i de ansattes og virksomhetens holdninger og atferd.
Vi skal arbeide kontinuerlig med å forebygge forurensning fra egen virksomhet og de produktene vi leverer.

I 2018 ble det opprettet en egen prosjektgruppe for miljø og bærekraft i Norengros. Gruppen jobber tett med ledergruppen i Norengros for å lage en tydelig, ambisiøs og kommuniserbar strategi for miljø og bærekraft, som danner grunnlaget for fremtidige avgjørelser i Norengros.

Målsetningen med prosjektet er å sørge for at Norengros er og forblir en ledende aktør på bærekraft og miljø innenfor vår bransje. Prosjektgruppen har satt opp fem hovedmål for prosjektet. Målene tar for seg de ulike delene av driften til Norengros og omhandler punktene strategi og lederskap, internt DNA, posisjonering, produkt og leverandør og egen drift.

Norengros er og skal forbli en ledende aktør på bærekraft og miljø innenfor vår bransje. Nå har vi samlet mål og tiltak for Norengros arbeid med bærekraft på nettsiden vår og i en ny brosjyre. 

Her kan du lese mer om bærekraft

 


 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.