CRP og full hematologisk status i ett!

Bekrefter alltid CRP-resultatet klinikken? Hvor ofte opplever du at CRP-resultatet enten er utydelig eller ikke stemmer med klinikken - eller at klinikken i seg selv er utydelig? Kunne en hematologisk status hjelpe om du fikk den samtidig som CRP-resultatet?

Microsemi CRP LC-767G fra den anerkjente leverandøren Horiba Medical er både et CRP-instrument og en celleteller i ett. Fordi du får verdien på 19 hematologiske parametere samtidig som CRP-verdien, kan disse hjelpe deg med å tyde et utydelig CRP-resultat.

Dette kan være nyttig i flere kliniske tilstander:

  • Ved infeksjoner - bakteriell infeksjon eller virusinfeksjon?
  • Ved antibiotikabehandling - monitorere virkningen
  • Ved mistanke om mononucleose
  • Ved uspesifikke febrile tilstander hos barn: bekrefte det vanlige, og eliminere det alvorlige
  • Uklar klinikk

I tillegg kan hematologisk status hjelpe med å diagnostisere og monitorere anemi og kjente blodsykdommer. Det kan også være nyttig ved ulike medikamentbehandlinger hvor monitorering med en celleteller er nødvendig.

Suveren nøyaktighet

Hvor nøyaktig et instrument er har størst betydning for diagnostiseringen. Microsemi CRP har vist siden lansering i Norge en stabil kvalitet og nøyaktighet på alle parametere.

Automatisk journaloverføring

Microsemi CRP LC-767G kan kobles opp til de aller fleste journalsystemer, noe som sikrer riktig resultat til riktig pasient. Resultatene overføres automatisk etter endt analyse.

Fleksibelt og kostnadseffektivt instrument

Instrumentets fleksibilitet gjør at det også er kostnadseffektivt. Avhengig av behovet velger man å kjøre enten bare hematologisk status [CBC] eller både hematologisk status og CRP [+CRP] i én og samme prøve. Reagensformatet og automatiseringen av vedlikeholdet gjør at reagensene er drøye i bruk.

Brukerstøtte og service

Ved installasjon settes instrumentet opp med de innstillingene som er tilpasset deres behov - fast tidspunkt for automatisk daglig oppstart og «shut down» ved dagens slutt, bruker-id/pasient-id påkrevd eller ikke, osv...

Opplæring i bruk og vedlikehold av instrumentet er en del av installasjonen. I tillegg får leger og medarbeidere et kurs «Klinisk nytte av celleteller i allmennpraksis» for å lære om nytten av å bruke en celleteller i diagnostikken.

Et team av produktsjefer, serviceingeniører og kundesupport sikrer at brukeren alltid får raskt hjelp, uansett hva det måtte være, enten per telefon, e-post eller hos brukeren ved behov. For en problemfri bruk tilbys i tillegg en årlig serviceavtale, der serviceingeniør foretar service og vedlikehold på stedet.

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.