Hva betyr miljømerkene?

Vi leverer produkter som er miljømerket etter norske, nordiske og europeiske retningslinjer. Du har kanskje hørt om flere av disse, men vet du hva de ulike miljømerkene faktisk innebærer?

Vi gjør det enkelt å velge miljøvennlig

I dag har Norengros ca. 4000 miljømerkede produkter i vårt basissortiment. Vi ønsker å fremme økt miljøansvar og oppmuntre til utvikling og bruk av miljøvennlige produkter. I henhold til vår ISO-sertifisering har Norengros som målsetning å øke andelen miljømerkede produkter med 10% hvert år. 

Hos oss er det enkelt å velge miljøvennlig produkter. Alle produkter med offisielle miljømerker er tydelig merket i våre varekataloger og i vår nettbutikk. Visste du at i nettbutikken gir vi deg som kunde mulighet til å filtrere på miljømerker, slik at kun miljømerkede produkter vises? 

Gjennom tydelig vareinformasjon ønsker vi å påvirke våre kunder til velge miljøvennlig. Vi skal så langt det er mulig benytte produkter fra produsenter som stiller strenge krav til sine produksjonsprosesser og til produktene de leverer. Det vil si produkter som ikke er helsefarlige, ikke forurenser eller forsøpler, og produktene kan resirkuleres. 

Dette betyr miljømerkene

Vi leverer produkter som er miljømerket etter norske, nordiske og europeiske retningslinjer. Du har kanskje hørt om flere av de, men vet du hva de ulike miljømerkene innebærer?

ISO

Norengros er sertifisert i henhold til standardene NS-EN ISO 9001:2015 (kvalitet) og 14001:2015 (miljø), og de nedfelte styringsreglene skal følges av alle i selskapet.

9:001 Kvalitet

Sertifiseringen gjelder for salg og distribusjon av forbruksvarer, blåreseptvarer og medisinteknisk utstyr til offentlig sektor og privat næringsliv. Service og vedlikehold av teknisk utstyr. Salg av forbruksvarer og helseartikler til privatpersoner gjennom egne butikker.

14:001 Miljø

Bedriften påvirker miljøet ved drift av bygg, transport av varer, bruk av produktene og håndtering ved slutten av levetiden. Vi har fokus på å ha god energistyring i bygg, unngå unødvendig kjøring, opplæring i riktig bruk av produktene og gode systemer for håndtering av avfall. 

Tenk miljø når du handler

Vi oppfordrer deg som kunde til å tenke over hvordan du selv kan bidra til å minimere miljøbelastningen av dine innkjøp. Vi hjelper deg gjerne på riktig vei – blant annet ved god merking av miljømerkede produkter og råd om hvordan du kan få mest mulig på en og samme leveranse. 
 

 

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.