Denne stolen er laget av plast og gamle fiskegarn fra havet!

Ocean Chair er ikke bare en hvilken som helst stol. Den danske produsenten Mater har gjort noe så genialt som å omdanne avfall fra havet til designmøbler!

Ocean serien består av stoler og bord til bruk utendørs, som er produsert av resirkulert avfall og plast fra havet. På denne måten, har produsenten klart å kombinere møbeldesign med samtidig å redusere forurensningen av havene på kloden vår.
Møblene er stilrene og vakre, med sin lyse struktur og ramme i metall, og de er testet for utendørs bruk.

Danske Maters Ocean Collection er skapt i samsvar med "Blue Planet Effect". Bord og stoler i serien er produsert av materiale som består av plast fra havet (hovdsakelig fiskenett samlet fra den danske kysten) samt resirkulert plast. Bioplastisk kull sørger for stabilitet, slik at ikke plasten sprekker.
Møblene er også tilrettelagt for demontering, slik at når produktet ikke lengre kan brukes, så kan det resirkuleres i en ny produsjonssyklus og omdannes til et helt nytt produkt.

Designet stolene er laget fra, har sin opprinnelse tilbake til 1955, fra en av århundrets mest kjente designere; Nanna Ditzel. I starten av 2019, ble designet tildelt Wallpaper Magazines Design Award, for sin bærekraftige og nyskapende tenking.

Mater betyr "mor" på latin. Navnet skal være en påminnelse om vårt lille bidrag til de store utfordringene "Moder Jord" møter hver dag. Design påvirker hvordan vi mennesker lever våre liv, men dessverre innebærer design også miljømessige konsekvenser, ut i fra de valgene som tas underveis i prosessen. Som produsent, har vi en mulighet til å tenke nytt og velge nye veier som minimerer den miljømessige påvirkningen.

- Henrik Marstrand, Founder & CEO i Mater.

Interessert? Kontakt møbelavdelingen hos Norengros K.J. Brusdal for nærmere informasjon!

Vår møbelavdeling:

 

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.