Vestdavit med nye, flotte lokaler innredet av Norengros K.J. Brusdal!

Vestdavit Bergen har siden 1975 levert over 2000 daviter og lanseringssytemer for utsetting av redningsbåter fra større skip. Da de skulle flytte inn i nye lokaler på Laksevåg, trengte de alt av møbler og interiør. Valget falt på Norengros K.J. Brusdal, og bare se hvor flott det har blitt!

Vestdavit er et dedikert team som har opparbeidet seg lang erfaring og ekspertise opp gjennom årene. De har totalt levert over 2000 daviter og utsettingssystemer til kunder over hele verden. Selskapet er et rent utviklings og salgsselskap, og produksjon finner sted hos underleverandører i Europa.

Firmaet har sitt hovedkontor og base på Laksevåg i Bergen. Da de skulle flytte til nye lokaler, kontaktet de Designish som tidligere har hatt interiøroppdrag hos Vestdavit. De koblet deretter inn Norengros K.J. Brusdal som de mente ville være en egnet møbelleverandør til dette prosjektet.

Dorthe, som er salgskonsulent på møbelavdelingen hos Norengros, var på befaring sammen med Inger hos Designish og sammen hjalp de Vestdavit med å få tegnet opp løsninger til alle rommene og arbeidssonene. Dorthe er utdannet interiørkonsulent og har lang erfaring fra møbelbransjen. Hun har et skarpt øye for detaljer og er dyktig til å sette sammen gode løsninger.
Til denne kunden har vi levert alt av møbler og interiør til; arbeidsplasser, kjøkken, kildesortering, fellesareal og sosiale soner.
Kunden er svært fornøyd, og det samme er vi! Det er alltid like stas å få se det ferdige resultatet av et slikt samarbeid!

Kontakt vår møbelavdeling

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.