Ledige stillinger

Vinnerkultur og teamarbeid har gjort Norengros til en suksess i over 30 år. Nå søker vi nye dyktige kolleger for å ta oss til nye høyder. Gjennom fjoråret har vi forsterket vår posisjon som markedsleder ved å sikre kontinuerlig drift og forsyning av samfunnskritiske varer til norsk næringsliv og helseinstitusjoner. Bærekraftig og trygg vareforsyning i kombinasjon med tett oppfølging av våre kunder har resultert i kraftig vekst også i 2020.

Merkeansvarlig – EMV

Er du uredd og innovativ og har lyst til å jobbe med å videreutvikle egne merkevarer i Norengros?
En sentral, utfordrende og nyopprettet stilling hvor du får stor mulighet til å påvirke egen hverdag og kjedens retning. Norengros er en uformell organisasjon i sterk vekst, med positive, engasjerte og løsningsorienterte medarbeidere med godt humør og vinnervilje.

Som Merkevareansvarlig-EMV vil du i samråd med salgs- og markedsavdelingen og kategoriavdelingen være ansvarlig for å utvikle lønnsomme, attraktive og salgsdrivende konsepter. Er du innovativ og evner å omsette strategi til handling? Da ønsker vi å høre fra deg.

Les mer og søk på stillingen her >

Salgs- og Markedssjef i Norengros Dahle Medical

Norengros Dahle Medical søker operativ og handlekraftig person som vil få hovedansvaret for planlegging og gjennomføring av bedriftens salgs- og markedsaktiviteter. Vi ser etter deg som har gode lederegenskaper, er markedsorientert, som brenner for faget salgsledelse.

Les mer om stillingen her >

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.