Ledige stillinger

Vinnerkultur og teamarbeid har gjort Norengros til en suksess i over 30 år. Nå søker vi nye dyktige kolleger for å ta oss til nye høyder. Gjennom fjoråret har vi forsterket vår posisjon som markedsleder ved å sikre kontinuerlig drift og forsyning av samfunnskritiske varer til norsk næringsliv og helseinstitusjoner. Bærekraftig og trygg vareforsyning i kombinasjon med tett oppfølging av våre kunder har resultert i kraftig vekst også i 2020.

Teamleder Anbud

Som følge av høy aktivitet og videre satsning, ønsker vi å styrke vår sentrale anbudsavdeling hvor det arbeides med prosjekter av ulik størrelse, kompleksitet og i ulike faser. I samarbeid med Salgs- og markedsdirektør vil du få ansvar for å prioritere og besvare anbud som passer inn i Norengros sin struktur, sette opp prosjektgrupper i forbindelse med den enkelte anbudsprosess og arbeide med hele anskaffelsesforløpet for nasjonale kunder. 

Les mer og søk på stillingen her >

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.