Ledige stillinger

Vinnerkultur og teamarbeid har gjort Norengros til en suksess i over 30 år. Nå søker vi nye dyktige kolleger for å ta oss til nye høyder. Gjennom fjoråret har vi forsterket vår posisjon som markedsleder ved å sikre kontinuerlig drift og forsyning av samfunnskritiske varer til norsk næringsliv og helseinstitusjoner. Bærekraftig og trygg vareforsyning i kombinasjon med tett oppfølging av våre kunder har resultert i kraftig vekst også i 2020.

Til nyopprettet stilling søker vi en positiv, strukturert og effektiv Kategorikoordinator

Du vil jobbe på tvers av alle kategoriene i Norengros portefølje, og jobbe både bakover mot leverandør og fremover mot grossist og kunde. Du vil med dette lære deg å se helheten og hva som skal til for lykkes i verdikjeden. Du vil jobbe tett sammen 4 kategorisjefer, og arbeidsdagen er svært varierende. Du vil få mange kontaktpunkter og samarbeide med mange forskjellige roller/personer. Det å jobbe som Kategorikoordinator i Norengros vil bety å jobbe med kampanjer, produktlanseringer, Egne Merkevarer, hvordan varene ser ut i nettbutikken (PIM), messer, priser osv.  Hvis du har erfaring fra Category Management er det en fordel, men dette er ikke et krav, da opplæring vil bli gitt.

Les mer og søk på stillingen her >

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.