Ledige stillinger

Vinnerkultur og teamarbeid har gjort Norengros til en suksess i over 30 år. Nå søker vi nye dyktige kolleger for å ta oss til nye høyder. Gjennom fjoråret har vi forsterket vår posisjon som markedsleder ved å sikre kontinuerlig drift og forsyning av samfunnskritiske varer til norsk næringsliv og helseinstitusjoner. Bærekraftig og trygg vareforsyning i kombinasjon med tett oppfølging av våre kunder har resultert i kraftig vekst også i 2020.

Til Norengros hovedkontor på Helsfyr søkes:

KAM Storkunder

Vi i Norengros har med bakgrunn i økende kundeportefølje og nye kontrakter behov for å stryke vår sentrale salgsorganisasjon. Vi søker derfor etter en dyktig, utviklingsorientert og engasjert KAM for å betjene våre nasjonale kunder.
- Les mer om stillingen her

Stamdatakoordinator

Norengros søker nå etter stamdatakoordinator med erfaring fra masterdata, varehandel e.l., og med stor interesse for IT. Norengros har som målsetning å ha stamdata som et konkurransefortrinn i det norske markedet, og denne stillingen er en svært viktig bidragsyter inn i vår leveranse til våre kunder.
- Les mer om stillingen her

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.