Ledige stillinger

Vinnerkultur og teamarbeid har gjort Norengros til en suksess i over 30 år. Nå søker vi nye dyktige kolleger for å ta oss til nye høyder. Gjennom fjoråret har vi forsterket vår posisjon som markedsleder ved å sikre kontinuerlig drift og forsyning av samfunnskritiske varer til norsk næringsliv og helseinstitusjoner. Bærekraftig og trygg vareforsyning i kombinasjon med tett oppfølging av våre kunder har resultert i kraftig vekst også i 2020.

Kategori- og innkjøpsdirektør

Vi søker en trygg, selvgående og forhandlingsvant leder som vil få overordnet ansvar for leverandøravtaler, inngående varestrøm/logistikk, varedata og strategisk produktportefølje. Vi er stolte over å ha en sterk kundeorientert kultur og godt arbeidsmiljø, og håper at du som vår nye Kategori- og innkjøpsdirektør vil bidra positivt her. For å lykkes i stillingen bør du ha erfaring fra en tilsvarende rolle innen varehandel og god kjennskap til global import.

Les mer om stillingen og søk her >

Systemansvarlig/løsningsarkitekt

Vi søker deg som er engasjert, har god systemforståelse og som brenner for å skape økt funksjonalitet, brukervennlighet og struktur i forretningsprosesser. Du vil få en variert og viktig rolle som innebærer samhandling med mange ulike fagmiljøer i kjeden. Vi tilbyr en sentral, utfordrende og nyopprettet stilling hvor du får stor mulighet til å påvirke egen hverdag og kjedens retning. Norengros er en uformell organisasjon i sterk vekst, med positive, engasjerte og løsningsorienterte medarbeidere med godt humør og vinnervilje.

Les mer og søk på stillingen her >

Merkeansvarlig – EMV

Er du uredd og innovativ og har lyst til å jobbe med å videreutvikle egne merkevarer i Norengros?
En sentral, utfordrende og nyopprettet stilling hvor du får stor mulighet til å påvirke egen hverdag og kjedens retning. Norengros er en uformell organisasjon i sterk vekst, med positive, engasjerte og løsningsorienterte medarbeidere med godt humør og vinnervilje.

Som Merkevareansvarlig-EMV vil du i samråd med salgs- og markedsavdelingen og kategoriavdelingen være ansvarlig for å utvikle lønnsomme, attraktive og salgsdrivende konsepter. Er du innovativ og evner å omsette strategi til handling? Da ønsker vi å høre fra deg.

Les mer og søk på stillingen her >

Kjedeleder butikk

Vil du jobbe med utvikling av Norengros-kjeden sitt butikk-konsept?
I rollen som konseptansvarlig for vår butikksatsning vil du få et overordnet ansvar for kjedens 38 butikker som er primært rettet mot B2B markedet. Ved hjelp av relevante konsepter, kompetanse, servicetjenester og god tilgjengelighet skal vårt butikk-konsept bidra til å forenkle våre kunders hverdag. Dette ved bruk av moderne teknologi og en sømløs handel for våre kunder. Vi legger stor vekt på å bygge en sterk kultur og ha et godt arbeidsmiljø, hvor du vil ha en viktig rolle.

Les mer og søk på stillingen her >

Salgssjef storkunder

Salgssjefen har det overordnede ansvaret for salg og etablering av rammeavtaler med nasjonale kunder, og er samtidig leder for Norengros sentrale salgsavdeling bestående av 8 dyktige medarbeidere. Stillingen omfatter oppsøkende salg til nye kunder, relasjonsbygging, kontraktsforhandlinger samt oppfølging, drift og utvikling av eksisterende kunder.

Vil du lede Norengros storkundeteam og salg til nasjonale kunder?

Les mer og søk på stillingen her >

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.