Mørke farger, lune tekstiler og grønne planter er gjennomgangstemaet i det topp moderne bygget hos Grieg Seafood.

Lunt kontormiljø i havgapet

Da oppdrettsselskapet Grieg Seafood skulle bygge nytt administrasjonsbygg ved et av anleggene sine, var det viktig at interiøret ga de ansatte en følelse av å være hjemme. Mørke farger, lune tekstiler og grønne planter er gjennomgangstemaet i det topp moderne bygget.

Frie tøyler til interiørarkitektene

Det var GLIMT Interiørarkitekter i Haugesund som fikk oppgaven med å utforme det nye interiøret – med Norengros som forhandler av møbler og materialer. De fikk frie tøyler fra start.

Grieg Seafood hadde tydelige føringer for det praktiske. De trengte et visst antall kontorer, to møterom og en lounge, i tillegg til en del bestående av to soverom, oppholdsrom og bad, forteller Camilla Aanensen, interiørarkitekt og daglig leder i GLIMT Interiørarkitekter.  

– Vi ble hyret inn for å utarbeide et komplett innredningskonsept. Det betyr at vi lagde spesifikasjoner for alle materialer, møbler, gulv, tak, dører, glassvegger, belysning og fargekoder, bare for å nevne noe.

Lunt interiør med god akustikk

Å jobbe på et oppdrettsanlegg er ingen ni til fire-tilværelse, og dette var med på å forme interiørarkitektenes overordnede visjon for prosjektet. 

– Vi ville skape en lun og hjemmekoselig stemning. Ansatte på oppdrettsanlegg er ofte på jobb i lengre strekk av gangen, så på en måte er de hjemme også når de er på jobb. Interiørvalgene vi tok, skulle gjenspeile dette og gi en følelse av tilhørighet. Derfor valgte vi myke tekstiler og en mørk, varm fargepalett. 

Vi i GLIMT Interiørarkitekter er utrolig fornøyd med Norengros som møbelforhandler til proffmarkedet! De har fantastisk fagkunnskap og innfrir både på service, pålitelighet og pris. 

Også akustikken var sentral da interiøret skulle utformes, fortsetter Camilla: – De ansatte har alltid åpne dører til kontorene sine, så det var nødvendig å dempe romklangen. For å få en god akustikk brukte vi teppegulv og masse gardiner. 

Godt samarbeid med Norengros hele veien

Norengros var totalleverandør av møbler og interiør til prosjektet, og Camilla Aanensen roser samarbeidet de har hatt gjennom prosessen. 

– Vi i GLIMT Interiørarkitekter er utrolig fornøyd med Norengros som møbelforhandler til proffmarkedet! De har fantastisk fagkunnskap og innfrir både på service, pålitelighet og pris. 

– I dette prosjektet ville kunden bytte stoler som var spesialbestilt til prosjektet, etter at de var levert og regningen betalt. Norengros tok dem tilbake og leverte andre stoler – det forteller mye om hvor løsningsorienterte og fleksible de er, sier Camilla. 

Det gode samarbeidet mellom Norengros og GLIMT Interiørarkitekter ble også lagt merke til av oppdragsgiveren, Grieg Seafood. 

– Det har absolutt bidratt til at vi har fått flere oppdrag fra Grieg Seafood. Blant annet har vi nettopp levert et annet kontorbygg for dem i Stavanger, avslutter Camilla fornøyd. 

Norengros er en totalleverandør av møbler og innredningsløsninger, både til privat og offentlig sektor. Med over 50 dedikerte interiørkonsulenter og 18 egne møbelavdelinger spredt over hele Norge sørger vi for at du og bedriften din får god og personlig service, uavhengig hvor i landet dere holder til. Uansett om du trenger hjelp til å innrede et helt nytt lokale eller bare har spørsmål om kontorstoler, har du kommet til rett sted.

Kontakt oss

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.