Mange fordeler med bærekraftig emballering fra PadPak

Norengros jobber hele tiden for å fremme økt miljøansvar og oppmuntre til utvikling og bruk av mer miljøvennlige produkter. Derfor tilbyr vi kostnadsbesparende og bærekraftige alternativer for emballering med PadPak, FillPak og WrapPak. Fellesnevneren er svært gode støtdempende materialer for alle produkttyper, som sparer deg for tid, tar liten plass og er et langt mer miljøvennlig alternativ til plastemballasje.

Mindre papirforbruk gir lavere kostnader

Med PadPak får du en god beskyttelse til varene under transport som består kun av bærekraftige materialer. PadPak bruker mindre papir for å beskytte varene dine enn alternative produkter, noe som er både mer miljøvennlig og kostnadsbesparende. Den unike utformingen gir en papirpad som beskytter svært godt mot støt og risting under transport, og kan også brukes for å holde varen stødig i esken underveis.

Et annet alternativ for å holde varen stødig i esken er FillPak, et miljøvennlig fyllmateriale som består av resirkulert, økologisk nedbrytbart og komposterbart papir som kan gjenvinnes. Det reduserer forbruket av råvarer betydelig. Papiret fyller tomrom og beskytter produktene dine.

Geami WrapPak gir god beskyttelse og flott presentasjon 

Å beskytte varene godt under transport, er ikke ensbetydende med å gjøre kompromisser på presentasjonen av varen. Geami WrapPak har en kombinasjon av et patentert kraftpapir med honeycomb-struktur og silkepapir. Strukturen gjør at papiret er selvheftende og det er dermed ikke nødvendig med tape eller lim for å holde det på plass. Kraftpapiret beskytter mot støt, mens silkepapiret beskytter mot riper. Sammen gir de to papirtypene en perfekt beskyttelse av produktene dine samtidig som de gir en elegant og flott innpakning.

Effektiv, praktisk og miljøvennlig

Det beste fra to verdener møtes når egenskapene fra PadPak SR og PadPak LC nå kombineres i en enkelt, kompakt maskin — PadPak Guardian.

PadPak Guardian forenkler pakkeprosessen ved å kombinere flere funksjoner i en enkelt maskin, som i tillegg tar minimalt med plass og er enkel å flytte eller justere i høyden etter behov. Den nye versjonen er liten i størrelse, enkel i bruk og beskytter produkter i alle størrelser og fasonger under forsendelse. Som et ekstra pluss er PadPak både mer effektiv, mer kostnadsbesparende og et mer miljøvennlig alternativ for din bedrift.

PadPak Guardian gjør en travel hverdag enklere med raskere produksjon (1200 mm pad/sek) og 60 % raskere refill av papir. Maskinen har seks ulike deler som enkelt kan tas fra hverandre og byttes ut ved behov. Det gir en kortere nedetid, med besparelser både på service og produksjon.

Dette systemet er også svært plassbesparende. 25 ruller PadPak opptar kun 1 m3 lagerplass, men tilsvarer hele 40 m3 ferdig emballasje. Sammenlignet med tilsvarende produkter, gir dette en drastisk reduksjon av både lagerplass, interntransport samt håndteringskostnader.

Ønsker du å vite mer om PadPak, bistår våre dyktige konsulenter i Norengros deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.