Møbler til hotel, restaurant og cafe

En god opplevelse gir fornøyde gjester. Vi hjelper deg slik at du kan fokusere på det som betyr mest – å gjøre kundene dine fornøyde.

Utemøbler

Vi anbefaler at du planlegger innredningsløsningene av dine uteområder mens det fortsatt er tid til å finne de riktige produktene. Hvem har vel ikke opplevd at våren og sommeren "plutselig" dukker opp?

Vi jobber med produsenter som kan levere møbler som tåler det norske klimaet og samtidig tar hensyn til design og utseende.

Nøkkelen til suksess

Å sørge for at gjester og kunder er fornøyde – er nøkkelen til suksess. For å møte og overgå deres forventninger har vi produkter spesifikt tilpasset din bransje. 

Våre produkter, ideer og ekspertise kan hjelpe deg med behov i resepsjonen, gjesterommet og serveringsområdet. På den måten har du mer tid til det som betyr mest; å gjøre kundene fornøyde. 

Spesialtilpassede møbler

Behovet for spesialtilpassede møbler dukker opp hos nesten alle bedrifter. Det er et ønske å få utnyttet lokalet til det ypperste og samtidig skille seg ut fra konkurrentene. 

Vi har gode samarbeidspartnere med spisskompetanse på å få til det lille ekstra. I mange tilfeller blir regnestykke også en positiv opplevelse. I stedet for å bygge om lokalet kan man tilpasse møblene. Fordelen er plasstilpassingen, og at man kan velge materiale og utførelse selv. 

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.