Kontormøbler

Kontoret har blitt mye mer enn en pult og en stol – fra sosiale soner til kantiner og møterom.

Kontormøbler – ditt ansikt utad

Skillet mellom hjem og jobb blir stadig mindre. Kontoret har blitt mye mer enn en pult og en stol – fra sosiale soner til ­kantiner og møterom. Trendene som oppstår for privat­markedet finner fort veien til kommersielle bygg.

Interiøret på en arbeidsplassen kan være med på å legem­liggjøre imaget til bedriften – verdiene, visjonen og målet.

Se mulighetene til mer bevegelse

I vår bransje er den største utfordringen å formidle dette budskapet til beslutningstakerne, hvor design har blitt den foretrukne faktoren fremfor ergonomi.

Kontorstolen er et av våre viktigste verktøy hva gjelder å bistå til variasjon i løpet av en hel arbeidsdag. Stolen bør være enkel å stille inn, tilby en vippefunksjon, samt kunne gi mulighet for støtte for rygg, nakke og armer. Det aller viktigste er likevel å ha en stol som gir mulighet for å sitte på mange ­forskjellige måter, gjerne også i ulike høyder, som til syvende og siste muliggjør og oppfordrer til aktiv sitting.

Vi mennesker er skapt for bevegelse og variasjon; den beste sittestiling er den neste!

Katrine Hofstad-Ekornesvåg, Fysioterapeut og Head of KAM Flokk/HÅG

Smarte løsninger

Mindre plass krever smarte løsninger. Løsninger som tar vare på både ledelsens ønsker og den enkelte ansatte. Åpent landskap eller cellekontor er for eksempel en problemstilling de fleste møter på.

Ved å fokusere på behovet først, kommer ofte løsningen av seg selv. Vi har god erfaring med å rådgi kunder med å velge smarte løsninger som kan spare både plass, tid og penger.

Løsningen på støy i åpent landskap

Utfordringer med lyd er et økende problem på mange ­arbeidsplasser. Nyutviklede lyddempende ­tekstiler og ­klasse-A lydabsorbenter er tilpasset alle rom­akustiske formål – fra ­nøytrale tekniske installasjoner til ­kreative løsninger.

Akustiske løsninger må baseres på analyser – ikke synsing og ­tilfeldigheter. Vi bistår i alt fra rådgivning i samarbeid med interiørarkitekt til akustiske målinger og prosjektering.

– Håkon Vinnogg Akustiker, Romakustikk as

En bedre arbeidsdag med riktig lys

1 av 3 som jobber på kontor sliter med hodepine. Dette kan ofte ­relateres til feilplassert og for mye lys/blending. Det er fordi ­kroppen kompenserer for dårlig lys – man sitter feil for å se riktig.

Utfordringen med kontorbelysning er at PC skjermen har best kontrast i ca. 300 lux, mens trivselslyset for å lese godt ligger mellom 600 og 1200 lux.

Denne oppgaven løser en ergonomisk skrivebordslampe, i tillegg til at den gir variasjon i lyset på arbeidsplassen som er godt for øyets 6 muskler.

Man får større mulighet for ­individuell lysstyring og rett og slett en bedre dag på jobb!

– Stig Pettersen Produktspesialist Glamox Luxo

Les også: Få en bedre arbeidsdag med riktig belysning >

Det lille ekstra

Hvem har vel ikke glemt de små tingene når prosjektet er ­ferdig – tekniske løsninger i møtebordet eller dekorativ ­belysning i de sosiale sonene. Prikken over i’en ligger ofte i ­detaljene – enten det gjelder interiør eller bruker­vennlighet. Vår jobb er å presentere en komplett løsning hvor alle ­elementer er ivaretatt.

La oss komme med forslag til detaljene som gjør at ­resultatet går fra bra til perfekt. Vi kan bistå med alt fra kabling, ­tepper, dekorativ belysning, ergonomiske hjelpemidler og annet ­tilbehør.

På jakt etter kontormøbler?

Her finner du kontormøbler

Du kan også kontakte en av våre dyktige fagkonsulenter – se kontaktinfo her >

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.