Nytt og lekent fra 3M Post-it

Et nytt og sofistikert sortiment fra Post-it Super Sticky Notes som spiller på den emosjonelle responsen som farger kan fremkalle. Farger kan inspirere til forskjellige stemninger, fra glede og ro til vitalitet. Farger gjør oss mer produktive og våkne, og er til hjelp for å sortere og organisere forskjellig informasjon og oppgaver.

Post-It Super Sticky Notes

Post-It Super Sticky Notes er laget av PEFC-sertifisert papir, hentet fra sertifiserte, fornybare og ansvarlig avskogede skogsområder. Limet på notatblokkene er hentet fra en fornybar kilde – der 60% er laget av en plante som vokser igjen årlig. 

Notatblokkene er ekstremt allsidige og designet for at dine beskjeder skal skille seg ut. Perfekte til å skrive ned notater eller legge igjen beskjeder og påminnelser. 

Fordeler med Super Sticky

  • Med dobbelt så sterk klebeevne som de orginiale Post-It Notes® har de sterkere feste og varer lenger

  • Med Post-It® Super Sticky Notes kan du skrible ned tankene dine på et blunk, noe som er perfekt når du er på telefonen eller har hendene fulle

  • Passer perfekt også på loddrette overflater eller andre overflater det er vanskelig å feste ting på, som dataskjermer, dører og vegger

Oasis

Hvem trenger vel ikke beroligende innslag i arbeidsdagen for å fange de beste ideene? Hold deg rolig og avbalansert med beroligende blå og grønne farger i Oasis-kolleksjonen.

Boost

Boost-kolleksjonen gir deg energiske og spennende farger som får kreativiteten til å nå nye høyder. Klare, lekne og dynamiske farger gir deg et boost. 

Carnival Collection

Et unikt utvalg av livlige og vibrerende farger so er utviklet for å gi deg Samba-rytmer i blodet. La deg smitte av gleden og energien i Carnival. Tidligere het denne kolleksjonen RIO. 

Playful Collection

En levende palett som garantert får deg til å smile. Gjør dagen lysere med de livlige fargene i Playful-kolleksjonen.

Soulful Collection

Fargene i denne kolleksjonen henviser til det tidløse. Dra dit reisen fører deg med disse fredelige og drømmende fargene fra Soulful-kolleksjonen.

Energetic Collection

Sørg for en personlig vri på beskjedene dine ved å bruke farger som virkelig skiller seg ut. Energetic lever opp til navnet sitt – dette er sterke og energiske neonfarger.

Beachside Collection

Forestill deg selv ved kysten med de luftige tonene i Beachside-kolleksjonen. La sommeren vare hele året. 

 Poptimistic Collection

Poptimistic-kolleksjonen gir meldingene dine liv og optimisme med lyse farger som fanger oppmerksomheten.

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.