Opplev en ny måte å drikke på med Liplid

Hvert år brukes mer enn 300 milliarder plastlokk på kaffe- og drikkekoppene våre. Liplid setter nå en ny standard for lokk tilpasset kopper for servering av varme og kalde drikker på farten – 100% plast- og PFAS-fritt.

Globalt brukes det hvert år mer enn 300 milliarder plastlokk – 1 500 000 000 kg plast – på kaffe- og drikkekoppene våre. Lokkene lekker, og vi søler og brenner oss. Og fordi de er laget av plast, er lokkene skadelige for miljøet – og er planlagt forbudt i EU. 

For å løse dette problemet er Liplid blitt utviklet – et helt nytt biobasert lokk laget av gran og furu. 

Stabiliserer koppen og gjør det enklere å drikke

Liplid plasseres inni, i stedet for på, koppen, og forbedrer stabiliteten og den generelle drikkeopplevelsen. Du drikker fra kanten av koppen i stedet for lokket, så du ikke brenner deg og det smaker ikke plast eller papir. Kaffen smaker akkurat som den gjør i kaffekoppen hjemme!

Samtidig sørger lokket for at kaffen ikke renner ut hvis koppen velter og/eller at lokket faller av og drikkeåpningene på siden av lokket gjør det enkelt å drikke og kjøle ned drikken ved å blåse inn i en av åpningene.
 

100 % resirkulerbart og 25 % mindre materiale

Lokket er miljøvennlig, 100 % resirkulerbart og gir utmerket funksjonalitet. Det er laget av biobasert fibermateriale fra svenske råvarer, gran og furu, og kan resirkuleres sammen med papp og papir. Det er i tillegg biologisk nedbrytbart i jord og marine miljøer. 

Produksjonsprosessen gjør lokket også ekstremt stabilt og bærekraftig. På grunn av lokkets design kreves det 25 prosent mindre materiale til produksjon.
 

Verdens beste lokk

Det innovative og miljøvennlige drikkelokket har fått mye oppmerksomhet internasjonalt, og vant prisen for beste lokk hos WorldStar Packaging Award 2022. 

Vinnere av verdens beste emballasjepriser er kåret av World Packaging Organization (WPO) etter en grundig undersøkelse og analyse. Dommerpanelet er sammensatt av 36 dommere som representerte 36 land.
 

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.