Hjelp dine pasienter med å overvinne de vanlige utfordringene med å bruke kompresjonsbandasjer

Å føle seg komfortabel, bruke vanlige sko og bandasjer som sklir er vanlige utfordringer for pasienter med kompresjonsbandasjesystemer.

Kompresjonssystemene 3M Coban 2 og Coban 2 Lite er behagelige å ha på seg og enkle å påføre. De er designet for å oppnå vedvarende terapeutisk kompresjon med unike strekk- og klebeegenskaper. Pasientene dine kan behandles effektivt samtidig med en forbedret livskvalitet. 

Hvordan virker det?

  • Terapeutisk kompresjon uten stort volum: Coban 2 kompresjonssystem består av to tynne lag som gir stivheten som trengs for å generere vedvarende arbeidstrykk/lave hviletrykk for å redusere ødem/hindre venøs refluks - men uten at det blir volumiøst.

  • Progressiv kompresjon: Fremhevet som beste praksis i 2015 Global Consensus Document, "progressiv kompresjon" oppnås med Coban 2 kompresjonssystem, der begge lagene bindes sammen og danner en stiv mansjett.

  • Holder seg på plass: De unike forseglende lagene henger sammen, og skaper en uelastisk mansjett som tilpasser seg ekstremiteten og reduserer potensialet for bandasjeglidning og ubehag.

  • Lavprofilbandasjer: Pasienter kan enkelt utføre daglige aktiviteter fordi bandasjene er lette, fleksible og legger til rette for mobilitet. I tillegg, siden lagene er så tynne, kan pasienter bruke vanlig fottøy og klær.

  • Trygg for huden: Systemet er lateksfritt, hypoallergent og ikke-irriterende, noe som bidrar til å beskytte og forbedre hudens integritet.

  • Komfort for pasienten: Studier har vist at fordi Coban 2 kompresjonssystem forblir på plass og er komfortabelt, er det mer sannsynlig at pasienter beholder bandasjene på, øker compliance og forbedrer potensialet for mer effektiv terapi.

Se enkel instruks for påføring av Coban2 kompresjon her

Smart grep skaper stor reduksjon i materialforbruk 

3M har fjernet kjernen i komfortlagsrullen Coban2 Layer Compression System og reduserte tykkelsen på kartongen rundt produktet.  Dette smarte, lille grepet har eliminert over 34.000 kilo emballasje pr år!. 
Det tilsvarer vekten av 18 gjennomsnittlige personbiler.  

Kompresjon med et nytt nivå av komfort, effektivitet og bevegelsesfrihet 

Last inn flere resultater
Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.