Panteløsning for take away og kantine

Panteløsning for take away og kantine

I en sirkulær økonomi må produktene vare så lenge som mulig, repareres, oppgraderes og i større grad brukes om igjen. ReusePac fra Sabert tåler oppvaskmaskin og er motstandsdyktig for mer enn 50 sykluser i oppvaskmaskinen – dermed ligger alt til rette for fremtidens panteløsning!

Designet for gjenbruk 

Den nye ReusePac-serien er spesielt designet for gjenbruk innenfor take away. ReusePac er en gjenbrukbar og holdbar løsning som gjør at varm mat ser bra ut under alle omstendigheter. 

  • Tåler oppvaskmaskin og er motstandsdyktig mer enn 50 sykluser i oppvaskmaskinen. Du kan vaske den, varme den opp igjen uten at emballsjen endrer ytelse. 

  • Kan enkelt varmes i mikrobølgeovn med «åpne / lukke» ventil. Lukk den for å transportere den trygt med lekkasjemotstand. Åpne den for oppvarming i mikrobølgeovnen. 

  • Smart stablingssystem for enkel og sikker transport. Det er et unikt klipssystem designet på basen og lokkene for sikker transport. 

Fremtidens panteløsning for take away og kantine 

Til forskjell fra et bruk og kast samfunn hvor ting kun brukes én gang før det kastes, er målet med en sirkulær økonomi at produktene varer så lenge som mulig, kan repareres eller  oppgraderes, og i større grad brukes om igjen. Siden ReusePac fra Sabert tåler oppvaskmaskin og er motstandsdyktig for mer enn 50 sykluser i oppvaskmaskinen ligger alt til rette for fremtidens panteløsning! 

Hvordan? 

Be om et innskuddsbeløp på emballasjen for å oppmuntre kunden til å ta den med tilbake. På denne måten kan du spare minst 50 engangsbrett ved at kunden kommer tilbake til deg med brukt emballasje. Samtidig får kunden rabatert  pris på neste bestilling. 

Hvorfor? 

EU har nylig innført nytt regelverk for gjenbrukbar emballasje, disse reglene vil mest sannsynlig også komme til Norge. Vær i forkant av regelverket og benytt samtidig muligheten for å fremstå som løsningsorientert i forhold til utfordrignene vi står ovenfor når det gjelder et bruk og kast samfunn 

Tilpass til din merkevare 

Emballasjen kan tilpasses din merkevare med en pappinnsats spesielt designet for bruk med ReusePac. For evt. annen merking anbefaler vi påføring av en vannløselig etikett. 

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.