Proff på renhold

Kunnskap om løsninger, kjemikalier og markedet, kompetanse til å holde kurs og en helhetlig forståelse av hva bærekraft i bransjen er. Det er ikke rent lite Petter Kjøhl kan om storhusholdning, og det har sin forklaring: Han har vært tett på kundens behov og tilpasset løsninger siden 1997.

Petter har både teoretisk og praktisk kunnskap i bagasjen. Han har studert industriell kjemi og markedsføring, reist rundt i landet som selger og bidratt til produktutvikling i over 25 år. Siden 2008 har han jobbet som selger i Norengros Erik Tanche Nilssen AS. 

Hjelper kunden å henge med på utviklingen i bransjen

I perioden Petter har vært i bransjen, har det skjedd mye. 

– Det har vært utrolig moro å være en del av en bransje i så stor utvikling. Få år har gått siden renholderne stod med kluten i hånden, og til nå, hvor selvgående maskiner tar seg av vaskingen. Jeg kommer stadig i kontakt med interessante mennesker som sier mye bra om bransjen, og som har mye å tilføre den, forteller han.  

Det ligger et godt økonomisk potensial i utviklingen, mener Petter. Men de hurtige endringene kan gjøre det vanskelig for både leverandører og kunder å henge med. Det å finne gode løsninger for bransjen vil derfor fortsette å være svært viktig fremover, mener han.  
Selv bruker Petter både sin brede bransjekompetanse og nære kontakt med kundene for å hjelpe dem med å holde tritt med markedsutviklingen. 

Bærekraft dreier seg ikke bare om å resirkulere, kildesortere og velge bort plast. Miljøhensynet er svært viktig, men det er også de sosiale og økonomiske dimensjonene ved forretningsdrift; hvem vi kjøper varene fra, hvordan de blir produsert og transportert, samt levevilkårene til de som lager dem. 

– Jeg setter meg inn i hver enkelt kundes behov og skreddersyr innkjøps-, kjemikalie- og rengjøringssystemer spesielt til dem. De får pakkeløsninger som bidrar til at de kan drive sin virksomhet på en enklere måte. I tillegg veileder jeg og holder kurs om det meste, blant annet om maskinbruk, HMS, kjemikalier, og om hvordan produkter skal brukes og ikke skal brukes, sier han.

Verner om morgendagens behov

Petter er glad for å ha fått være med på å påvirke bransjen, ikke minst når det gjelder utvikling av bærekraftige alternativer. Samtidig minner han om at dette handler om mye mer enn miljø.  

– Bærekraft dreier seg ikke bare om å resirkulere, kildesortere og velge bort plast. Miljøhensynet er svært viktig, men det er også de sosiale og økonomiske dimensjonene ved forretningsdrift; hvem vi kjøper varene fra, hvordan de blir produsert og transportert, samt levevilkårene til de som lager dem.  

– Vi i Norengros er opptatt av å kunne tilby kundene våre løsninger som møter dagens behov, uten at dette går på bekostning av behov i fremtiden – på alle måter, avslutter han.

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.