Pure – renholdsprodukter laget for profesjonelle renholdere

Pure er en komplett serie med renholdsprodukter for profesjonelle renholdere. Serien består av over 50 ulike produkter – spesialisert for å løse ulike type problemer!

Svanemerket og resirkulerbare

De fleste Pure-produktene innenfor tøyvask, maskinoppvask, interiør & romrenhold, våtrom & wc og rengjøring & avfetting er Svanemerket. Svanemerkede produkter gir deg en trygghet for at du velger de beste miljøproduktene på markedet. 

Emballasjen er resirkulerbar, og flere av produktene bruker også gjenvunnet materiale i emballasjen. Produktene er merket med de nye emballasjemerkene for resirkulering for å gi en ekstra påminnelse om daglig sortering og øke mengden riktig sortert emballasje. De nye merkene er de samme som fortløpende kommer på alle avfallsbeholdere, returpunkter og miljøstasjoner og erstatter piktogrammer og avfallssymboler som har vært i bruk i over 20 år.

Farger sikrer gode rutiner

For å sikre at renholdsstandardene følges og at hygienen blir ivaretatt kreves det at personalet har nødvendig kunnskap, tydelige rutiner og riktig utstyr. Med én dedikert farge for hvert rengjøringsområde sikrer du gode rutiner og høy standard på renholdarbeidet. Pure renholdsprodukter er fargekodet med tanke på internasjonale standarer og tydelig merket med pH og piktogrammer for bruksområde. Dette gjør det enkelt for renholderen å velge riktig produkt til hver oppgave.

Dagligrent

Til daglig rengjøring av gulv, vegger og inventar. Produktet er mildt, nøytralt og skånsomt, og kan brukes på alle flater som tåler vann. Finnes både med og uten parfyme.

Sanitær

Til daglig og periodisk sanitærrengjøring og kalkfjerning. Brukes i vaskerom og sanitærrom som garderober, toalettrom, urinaler og dusjrom. Kan brukes på alle typer overflater som tåler vann og sure løsninger. Gir en ren overflate. Finnes både med og uten parfyme og er også tilgjengelig som spray med skumdyse.

Glass / vindu

Effektiv glasspuss for alle harde overflater som speil, glass, rustfritt stål mm. Spray på og tørk av med egnet klut. Kommer som spray med skumdyse.

Maskinoppvask

Maskinoppvask til automatisk eller manuell oppvask. Finnes både som flytende, kapsel, tablett og pulver og i ulike varianter spesielt tilpasset ulike bruksområder som for eksempel aluminium.

Overflatedesinfeksjon

Overflatedesinfeksjon egnet for bruk på alle overflater som tåler vann. Egnet for bruk i kjølte omgivelser.

Tøyvask

Svanemerket tøyvaskemiddel til bruk i automatiske doseringssystemer, men kan også brukes til manuell dosering. Finnes i ulike varianter tilpasset ulike bruksområder som vaskeforsterker for vanskelige flekker, for farget og hvitt tøy og for ull og silke.

Problemløser

Kraftige problemløser-produkter på tvers av de andre kategoriene. 

Utstyr

Renholdsutstyr som fargekodede microfiberkluter, feiebrett og toalettbørste.

Dekontaminator

Spesielt rengjøringsmiddel til spyledekontaminator (bekkenspyler), varmtvannsrens og vaskedekontaminator (instrumentvaskemaskin). Spesialmiddel med god rengjøringseffekt. Gir skinnende bekken og servant uten kalkflekker. 

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.