Tenk miljø når du handler – det gjør vi

Vi hjelper deg å tenke nytt

Visste du at Norengros har vært en klimanøytral bedrift siden 2019? De siste årene har Norengros redusert utslipp, økt gjenvinningsgraden, gått over til grønn energi, investert i elektriske kjøretøy og solenergi, og satt egen leverandørkjede under lupen. Vi går foran som markedets fremste på bærekraft!

Din samarbeidspartner for et bærekraftig forbruk

Miljø og bærekraft er viktigere enn noensinne. Som Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor, har vi et samfunnsansvar når det gjelder klima, miljø og bærekraft. Derfor jobber vi hver dag for å være i front – både ved å tilby de beste miljøvennlige produktene og å motivere kundene våre til å gjøre klimavennlige valg i hverdagen.

Tenk miljø når du handler – det gjør vi!

Riktige miljøvalg – vårt felles ansvar

Norengros har i flere år vært sertifisert etter ISO 14001, som er standarden for miljøstyringssystemer. Med denne standarden utfordres vi til å sette oss nye og stadig høyere mål for alt vi gjør som kan påvirke miljøet.

Vår nye strategi skal lede vei inn i en grønnere fremtid – en strategi som vil hjelpe både oss og kundene våre med å prioritere riktig i de viktige valgene.

Små endringer i produktporteføljen kan ha stor innvirkning på klima og miljø, og derfor jobber vi målrettet både med å tilby de beste bærekraftige produktene og å oppfordre kundene våre til å gjøre miljøvennlige valg i hverdagen.

 

Vi hjelper deg å tenke nytt

Det er en stor og positiv utvikling i tilbudet av miljøvennlige alternativer, og vi jakter alltid på de mest bærekraftige produktene. Innkjøperne våre besøker de store internasjonale bransjemessene for å finne de nyeste og smarteste produktene.

Gjennom medlemskap i Etisk Handel Norge ­forplikter vi oss til å sette strenge miljøkrav til produkter og produksjons­prosesser hos leverandørene våre. Dette gjør at du som kunde kan være sikker på at produktene du velger er bærekraftige og miljøvennlige.

Det skal være lett å velge miljø­vennlig

Målet vårt er å gjøre det så enkelt som mulig for deg som kunde å velge de mest miljø­vennlige alternativene – uansett behov, utfordring eller bransje. Vi har over 200 fageksperter som mer enn gjerne bistår deg som kunde til å nå dine mål­settinger innen bærekraft. Og de hjelper deg gjerne med å gå gjennom produktene du har i dag, for å finne alternativer som både er bedre for miljøet, mer kostnadseffektive og mer ­praktiske for sluttbrukeren.

Hos oss er det enkelt å velge miljøvennlige produkter. Alle produkter med offentlige miljømerker er tydelig merket i vår nettbutikk. Visste du at i nettbutikken gir vi deg som kunde mulighet til å filtrere slik at kun produkter merket med offentlige miljømerker vises? 

Norengros tar miljøansvaret på alvor

Nedfelt i Norengros’ forretningsfilosofi heter det at «vi ønsker å bli oppfattet som en miljøbevisst servicebedrift». Dette er en uttalelse som forplikter, og som vi forsøker å leve opp til gjennom holdnings­skapning internt og praktiske tiltak der det virkelig nytter. Dette har blant annet innvirkning på hvordan vi håndterer avfall, velger produkter til vare­spekteret vårt, driver produkt­opplæring og jobber med merking av produktene våre. For enkelte produktgrupper har vi også etablert retur­ordninger i samarbeid med kundene og leverandørene våre.

Vi oppfordrer også deg som kunde til å tenke gjennom hvordan du selv kan bidra til å minimere miljø­belastningen av innkjøpene dine. Vi hjelper deg på riktig vei – blant annet med god merking av miljøriktige produkter og råd om hvordan du kan få mest mulig varer på én og samme leveranse.

Tenk miljø når du handler – det gjør vi!

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.