Tendercare – naturlig hudpleie utviklet for helsesektoren

Tendercare er en svanemerket hudpleieserie av høy kvalitet, spesielt utviklet for å ta godt vare på både huden din og miljøet. Serien dekker de aller fleste hudpleiebehov – og fordi produktene fås både med og uten parfyme, er Tendercare et ideelt valg for helsesektoren.

Såpene og kremene i Tendercare-serien er laget for at alle skal kunne få glede av naturlige og pleiende kvalitetsprodukter – uansett om du er hjemme eller på sykehjemmet. Resultatet er en komplett hudpleieserie til en konkurransedyktig pris, som samtidig ivaretar spesielle behov. 

Hudpleieproduktene fra Tendercare er: 

 • svanemerket
 • allergivennlige
 • laget med naturlige ingredienser
 • brukervennlige
 • konkurransedyktige på pris

Naturlige og allergivennlige ingredienser

Alle produktene i Tendercare-serien er svanemerket. Det vil si at de kun inneholder biologisk nedbrytbare ingredienser som er helt trygge for både naturen og huden din. Med næringsrike ingredienser som aloe vera, kokos- og rapsolje, sheasmør og glyserin, har produktene i tillegg en naturlig pleiende og mykgjørende effekt på huden.

Med unntak av spesialkremene, fås alle Tendercare-produktene i to ulike varianter: én med en mild floral duft, og én helt parfymefri. Grunnen er at Tendercare skal kunne brukes av personer med allergi eller andre som ønsker parfymefrie såper og kremer – for eksempel på sykehus og sykehjem.

Pleiende hudkrem og egne spesialkremer

Kremene i Tendercare-serien kommer i tuber med flipplokk som er enkle å åpne, noe som gjør dem mer brukervennlige enn for eksempel tuber med skrukork. Serien inneholder blant annet en hånd- og hudkrem som er laget for å trekke raskt inn i huden og å gi fornyet fuktighet og elastisitet. 

Blant kremene finner du også to spesialkremer som er utviklet spesielt med tanke på hud som trenger litt ekstra omsorg: en effektiv barrierekrem som fungerer som et beskyttende lag for utsatt hud, og en sinksalve som er utviklet for å gi rask lindring til sprukket, irritert eller sår hud. 

Mild og effektiv såpe til hud, hår og hender

Tendercare fås både som håndsåpe og som en praktisk allroundsåpe som fungerer like godt til både hud og hår. Allroundsåpen leveres i dryppfrie pumpeflasker, mens håndsåpen kommer i flasker til dispensersystem som er enkle å montere. Du velger selv om du vil ha såper med eller uten parfyme – og ønsker du begge deler, gjør merkingen på etikettene det enkelt å skille mellom de to. 

Tendercare-serien inneholder  

 • håndsåpe til dispensersystem (med eller uten parfyme)
 • allroundsåpe for hud og hår i praktisk pumpeflaske (med eller uten parfyme)
 • hånd- og hudkrem (med eller uten parfyme)
 • barrierekrem
 • sinksalve

Takket være markedets største vareutvalg, konkurransedyktige priser og personlig kundeoppfølging, er Norengros en viktig støttespiller for Norges helsesektor – som i stedet for å bruke unødvendig tid på innkjøp heller kan konsentrere seg om det som det aller viktigste: å gi pasientene god behandling.

 • Tendercare fås både som håndsåpe og som en praktisk allroundsåpe som fungerer like godt til både hud og hår. Allroundsåpen leveres i dryppfrie pumpeflasker, mens håndsåpen kommer i flasker til dispensersystem som er enkle å montere.
 • Tendercare hånd- og hudkrem som er laget for å trekke raskt inn i huden og å gi fornyet fuktighet og elastisitet.
 

 • Varenummer: 
 • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.