Tenk på dette når du velger LED

 

Norengros har nå en rekke nye LED-lyskilder fra Aura Light. Med våre nye lanseringer kan vi erstatte alle konvensjonelle løsninger.

Samtlige produkter i sortimentet kan erstatte eksisterende lyskilder og krever ingen ekstra driver eller styring.

Det smarte valget

LED er en energieffektiv lyskilde som erstatter gløde- og halogen teknologien.

En LED-lyskilde har opptil 40x lenger levetid enn en glødepære. Det vil si at du kan kjøpe en LED-lyskilde kontra 40 stk glødelamper. LED koster gjerne noe mer i innkjøp enn vanlig halogenpærer, men til gjengjeld har LED lavt strømforbruk og lang levetid. Totaløkonomisk er LED en god investering.

En LED-lyskilde er miljøvennlig, gir lavt strømforbruk og har lang levetid. Brannfaren reduseres også betraktelig på grunn av veldig lav varmeutvikling, da med spesiell tanke på å erstatte downlights med halogenpærer.

 

Ta en titt i brosjyren

 

Belysning på arbeidsplassen

På et kontor er lyset en viktig del av å skape et godt arbeidsmiljø. Lys er nødvendig, ikke bare for å se, men det kan også påvirke hvordan vi føler oss. Belysningen på et arbeidsområde skal skape nok kontrast og belysningsnivåene bør justeres i henhold til hvilke oppgaver som skal gjøres på den enkelte arbeidsplass.

 

Tenk på dette når du velger LED-pære

Har du en glødelampe, spare- eller halogenpære som du vil bytte med en LED-pære, kan du bruke veilederen under for å finne riktig Lumen på din LED-pære. Lumen er en betegnelse for å måle lysstyrken på LED-pære.

 

Velg rett farge på lyskilden

Kelvin er måleenhet for fargetemperatur.

Lavere Kelvin indikerer varmere og koseligere lys, og høyere Kelvin gir kaldere og blåere lys.

Bli kunde

Blekk og tonerguide