Tenk på dette når du velger LED

Visste du at en LED-lyskilde har opptil 40 ganger lenger levetid enn en glødepære? Se hva du bør tenke på for å velge riktig LED-pære.

Det smarte valget

LED er en energieffektiv lyskilde som erstatter gløde- og halogenpærer. 

Visste du at en LED-lyskilde har opptil 40x lenger levetid sammenlignet med en glødepære? 

LED koster gjerne noe mer i innkjøp enn vanlig halogenpærer, men til gjengjeld har LED lavt strømforbruk og lang levetid. 
Totaløkonomisk er LED en god investering. 

LED er mer miljøvennlig, gir lavt strømforbruk og har lang levetid. Brannfaren reduseres også betraktelig på grunn av veldig lav varmeutvikling, da med spesiell tanke på å erstatte downlights med halogenpærer. 

Belysning på arbeidsplassen

På et kontor er lyset en viktig del av å skape et godt arbeidsmiljø. Lys er nødvendig, ikke bare for å se, men det kan også påvirke hvordan vi føler oss. Belysningen på et arbeidsområde skal skape nok kontrast og belysningsnivåene bør justeres i henhold til hvilke oppgaver som skal gjøres på den enkelte arbeidsplass.

Tenk på dette når du velger LED-pære

Har du en glødelampe, spare- eller halogenpære som du vil bytte med en LED-pære, kan du bruke veilederen under for å finne riktig Lumen på din LED-pære. Lumen er en betegnelse for å måle lysstyrken på LED-pære.

Velg rett farge på lyskilden

Kelvin er måleenhet for fargetemperatur. Lavere Kelvin indikerer varmere og koseligere lys, og høyere Kelvin gir kaldere og blåere lys.

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.