Welch Allyn er ny leverandør for Norengros

Den velrennomerte og innovative produsenten av diagnoseutstyr, Welch Allyn, er ny leverandør for Norengros.

– Vi har valgt Welch Allyn som leverandør fordi de er pålitelige, kvalitetsbevisste og innovative på medisinsk diagnostisk utstyr og digitale løsninger, sier Einar Bjelland, produktsjef i Norengros HX. 

– Avtalen gjør oss til totalleverandør av Welch Allyn-produkter for primærhelsetjenesten. Kundene våre får tilgang på verdensledende produkter både innen diagnostisk utstyr, medisinsk belysning og digitale løsninger.  

Kvalitet og innovative løsninger i over hundre år 

Det New York-baserte selskapet har siden oppstarten i 1915 posisjonert seg som en ledende produsent av banebrytende kvalitetsprodukter som brukes på helsesentre og sykehus over hele verden. I 1964 var de først ut med å bruke fiberoptikk i medisinske instrumenter. Welch Allyn kan også den dag i dag vise til revolusjonerende instrumenter i sortimentet, som for eksempel PanOptic og MacroView. 

Vi er glade for at vi nå kan tilby kundene våre hele sortimentet fra Welch Allyn. Selv om vi tidligere har hatt tilgang på deler av varegruppene deres, gjør denne nye avtalen at vi fremover kan være en totalleverandør mot primærhelsetjenesten på denne type medisinsk utstyr. Dette vil forenkle og trygge arbeidshverdagen og prosedyrer for kundene våre, konkluderer Einar.

Nytenkende løsninger som gir bedre pasientsikkerhet 

PanOptic oftalmoskop har en helt unik optikk som gjør det enkelt å se inn i udilaterte pupiller. Den patenterte teknologien sikrer et større visningsfelt og raskere diagnostisering. 

MacroView viser hele trommehinnen og deler av øregangen i fullt fokus uten at man må bevege selve otoskopet i pasientens øre. Dette gir både bedre diagnostisk kvalitet og bedre pasientkomfort. 

I tillegg kan Norengros nå tilby digitale løsninger fra sin nye leverandør, som er utstyrt med kommunikasjonsmuligheter for å koble utstyret opp mot pasientjournalsystemer. Det forenkler prosedyrene og sikrer korrekt pasientdata. 

En totalleverandør av Welch Allyns sortiment 

– Vi er glade for at vi nå kan tilby kundene våre hele sortimentet fra Welch Allyn. Selv om vi tidligere har hatt tilgang på deler av varegruppene deres, gjør denne nye avtalen at vi fremover kan være en totalleverandør mot primærhelsetjenesten på denne type medisinsk utstyr. Dette vil forenkle og trygge arbeidshverdagen og prosedyrer for kundene våre, konkluderer Einar. 

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.