Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo

K J Brusdal AS

Bildecollage av Norengros Brusdal

Velkommen til K.J. Brusdal AS - din lokale Norengros-grossist

Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. På Vestlandet er K.J. Brusdal ledende i sin bransje med kontorer, lager og fire egne engrosbutikker. Fra hovedlageret i Arna utenfor Bergen distribueres det varer til hele Vestland fylke.

Vi tilbyr et omfattende utvalg av produkter innen medisinske forbruksvarer, emballasje, tørk/renhold, kontor- og datarekvisita, storhusholdningsprodukter, møbler og interiør. Vi har også en service-, teknisk- og vedlikeholdsavdeling som tar seg av service på større industrimaskiner samt montering og vedlikehold av disse.

Vi har god kompetanse og inngående kjennskap til markedet, noe som gjør oss i stand til å betjene våre kunder på best mulig måte. Med vår solide produktportefølje kan du stole på at vi er en pålitelig samarbeidspartner som setter service i høysetet.

Fremtiden er viktig, og vi ønsker å være en ledende aktør innen bærekraft og miljø i vår bransje. Vi jobber aktivt med å forbedre oss og strekke oss for å bidra til reduserte utslipp. Bedriften vår er sertifisert etter ISO 9001 for kvalitet og ISO 14001 for miljø, og vi er medlem av Etisk Handel Norge. Les mer om vår miljøpolitikk og bærekraftsrapport her.

Ønsker du å vite mer, ta gjerne kontakt med vår kundeservice, en av våre fagkonsulenter, eller besøk en av våre engrosbutikker.

Vi gjør arbeidsdagen enklere!


Kunde i butikken vår

Våre butikker

Hos oss kan du handle som bedrift eller privatperson i alle våre 4 butikker. Du finner oss i Arna, Sotra, Stord og i Førde.
Velkommen til en hyggelig handel.

Kontaktpersoner

Her finner du kontaktinformasjon til fagspesialister, salg og ledelse.

hender

Miljø og bærekraft hos Norengros K.J. Brusdal

Hvordan kan en leverandør av forbruksvarer jobbe med miljø og bærekraft? Hvordan kontrollerer vi at arbeidstakere i vår verdikjede får ivaretatt menneskerettighetene og et anstendig arbeidsliv? Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med miljø og bærekraft.

Tjen penger på dugnassalg

Norengros K.J. Brusdal AS er en stor leverandør til dugnadssalg i Vestland. Vi samarbeider med skoleklasser, idrettslag, russegrupper, musikkskoler, musikkorps, speidergrupper og andre foreninger som ønsker å tjene penger til et felles mål.

Besøk vår karriereportal

Følg med på våre ledige stillinger.

Cathrine kundeservice

Kundeservice

Vi er her for å hjelpe deg, og du er velkommen til å kontakte oss på kundeservice. Vi anbefaler deg å logge inn på "Min side" der du kan sjekke status på bestillinger og gjøre endringer på din kundekonto.