Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo

Markedshuset AS

Velkommen til Markedshuset AS - din lokale Norengros-grossist

Norengros Markedshuset AS ble opprettet i 1999, og er en lokal bedrift med nordnorske eiere. I 25 år har vi tilpasset oss til stadig endrede krav i markedet, og i dag er vi en av de viktigste aktørene innen storhusholdning, emballasje, kontor- og datarekvisita, møbler og helse! Gjennom medlemskap i Norengros har vi sikret våre kunder tilgang til et tidsriktig vareutvalg og konkurransedyktige priser.

Vi er tilstede for det lokale næringslivet, og hurtig og sikker levering sikrer gode relasjoner med våre kunder. Fra vårt grossistlager på Skattøra i Tromsø dekker vi landets nordligste område fra Balsfjord til Kirkenes, og Svalbard. I tillegg har vi en butikk på Strandvegen 106 i Tromsø hvor du finner et utvalg av vårt sortiment.

Vi er 39 medarbeidere med bred kompetanse og mange års erfaring innen hvert enkelt produktområde. Alle medarbeiderne i Markedshuset oppdaterer seg kontinuerlig på sine fagområder for å kunne gi våre kunder den beste informasjonen.

Orgnr: 980786048Kundeservice

Kundeservice hos Markedshuset hjelper en kunde på telefon

Trenger du hjelp med noe? Vi sitter klar til å ta imot din henvendelse! Kontakt oss på e-post eller telefon alle hverdager 08.00 - 16.00.

Butikken vår

Butikkansatte ekspiderer kunder i butikken til Markedshuset AS

Butikken vår finner du på Strandvegen 106 i Tromsø.

Kontaktpersoner

Ansatte hos Norengros Markedshuset

Her finner du kontaktinformasjon til ansatte hos Markedshuset.