Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
WC-VM Maribel-LM_02654WC-VM Maribel-LM_02654

Norengros er stolt sponsor til Alpintlandslaget

Norengros er stolt av å kunngjøre vårt sponsorat av det norske alpintlandslaget. Dette partnerskapet er mer enn økonomisk støtte til laget; det er en investering i den rike alpinkulturen, en kultur som handler om hardt arbeid og å unne hverandre suksess.

Attacking Vikings har vært tett knyttet til suksessen til det norske alpintlandslaget, og det har bidratt til å skape en kultur som symboliserer styrke, mot og en vilje til å ta risiko for å oppnå suksess. Dette kallenavnet har blitt et varemerke for norske alpinister.

Utøvere som har vært en del av Attacking Vikings har inkludert Norges mest suksessrike alpinister, og de har konkurrert på høyeste nivå i verdenscupen og internasjonale mesterskap. Dette navnet understreker ikke bare sportslig dyktighet, men også den norske alpintradisjonens stolthet og offensiv tilnærming til konkurranser.

Norengros støtter den norske alpinkulturen med stolthet og samhold

Norengros er stolt av å kunngjøre vårt sponsorat av det norske alpintlandslaget. Dette partnerskapet er mer enn økonomisk støtte til laget; det er en investering i den rike alpintkulturen – en kultur som handler om hardt arbeid og å unne hverandre sukses.

Støtte til våre egne

Vi tror på verdien av å støtte våre egne talenter og bidra til veksten av idrettsutøvere som representerer Norge på det internasjonale scenen. Det norske alpinlandslaget representerer styrken og dyktigheten til våre utøvere, og vi er stolte over å være en del av deres reise mot suksess.

Kulturell identitet og samhold

Norengros deler den norske alpinkulturens kjerneverdier - en kombinasjon av dedikasjon, hardt arbeid, utholdenhet og respekt for naturens utfordringer.

Inspirasjon for fremtidige generasjoner

Gjennom støtten til det norske alpinlandslaget, ønsker Norengros å inspirere kommende generasjoner av idrettsutøvere til å forfølge sine drømmer med lidenskap og utholdenhet. Vi tror på den norske modellen som handler om å ivareta utøvere fra barneidrett til voksne utøvere.

Samspill for sukess

Vårt sponsorat går utover økonomisk støtte; det er en forpliktelse til et gjensidig samspill for suksess. Vi unner hverandre suksess ved å dele gleden over prestasjoner og støtte hverandre gjennom utfordringer. Denne kulturen av samhold er kjernen i vårt sponsorat med det norske alpinlandslaget.

Norengros er stolt av å være en del av denne spennende reisen, og vi ser frem til å dele øyeblikk av triumf, utfordringer og samhold med det norske alpinlandslaget. Sammen bygger vi en fremtid preget av felles suksess, inspirasjon og nasjonal stolthet.