Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Resepsjonen til Basecamp NarvikResepsjonen til Basecamp Narvik

Norengros innreder Narviks nye hotellperle foran alpin-VM

I februar 2029 går startskuddet for alpin-VM i praktfulle Narvikfjellet, som forventes å tiltrekke seg titusenvis av publikummere fra hele verden. Et arrangement av denne størrelsen setter naturlig nok store krav til overnattingsfasiliteter, og på dette området vil det splitter nye og moderne leilighetshotellet Basecamp Narvik spille en viktig rolle. For å sikre at gjestene får et mest mulig vellykket opphold, fikk de hjelp av Norengros til å velge ut funksjonelle, komfortable og bærekraftige møbler og interiørløsninger.

Når alpin-VM skal avholdes i Narvik i 2029, blir dette første gang noensinne at det populære og prestisjefulle mesterskapet arrangeres i Norge. Fra toppen av Narvikfjellet vil vi få se verdens beste alpinister kjempe om hundredelene når de stuper ned mot Ofotfjorden i fantastiske omgivelser blant majestetiske fjell og dype fjorder. Her ligger alt til rette for en helt spesiell opplevelse for både utøverne, publikum og alle som følger mesterskapet foran skjermen.

Et unikt leilighetshotell

Narvikfjellet har gjennomgått en stor utvikling de siste ti årene og er i dag en komplett skidestinasjon og det største skianlegget i Nord-Norge. Det nyeste tilskuddet er leilighetshotellet Basecamp Narvik, som Norengros har hjulpet til med å innrede. Hotellet har 54 leiligheter og ligger strategisk plassert midt i skianlegget – omringet av vakker, arktisk natur og med en slående utsikt over fjorden. Her ser de frem til å ta imot skiglade gjester i årene før VM og under selve mesterskapet.

– VM i 2029 kommer til å bli et stort løft for Nord-Norge, Narvik og Narvikfjellet som skidestinasjon. Basecamp-hotellet vil bli en viktig del av produktet og noe vi gleder oss stort til å vise frem, sier Helle Holt, markedssjef i Narvikfjellet AS.

Norengros har hjulpet til med å innrede og møblere Basecamp Narvik, og bidratt til å skape et funksjonelt og innbydende miljø for gjestene. Gjennom det tette samarbeidet med Norengros har hotellet fått tilgang til et bredt utvalg av produkter.

I dette prosjektet tenkte vi veldig mye på bærekraft og valgte kortreiste produkter som produseres i Norge og har et så lavt klimaavtrykk som mulig

– Samarbeidet med Norengros startet som et rent møbelprosjekt, men utviklet seg til å bli mye mer enn det. Det viste seg nemlig at de kunne levere produkter til alle de ulike avdelingene og seksjonene som hotellet består av, sier Helle.

Hun lot seg imponere over mangfoldet av produkter i Norengros’ sortiment, og er overbevist om at dette forenklet jobben med å ferdigstille leilighetshotellet. Hver gang hun tok kontakt med deres dedikerte kontaktperson i Norengros for å etterspørre et produkt, var svaret utelukkende positivt.

– Oppgaven min i dette prosjektet var å finne de rette produktene og utnytte hele Norengros-kjeden for å identifisere de beste løsningene for kunden. Det er mye forskjellig som trengs til et hotell, og vi er i stand til å levere mye – selv produkter jeg ikke var klar over at vi hadde i sortimentet, sier Linus Schefstrøm, salgskonsulent i Norengros.

Sofaer og utsikt på Basecamp Narvik
Skilt med Basecamp Narvik på fasade
Bar og møbler på Basecamp Narvik

Et ønske om bærekraftige løsninger

I prosessen med utviklingen av hotellet ble Narvikfjellet miljøfyrtårnsertifisert, som er et tydelig bevis på deres forpliktelse til bærekraft og miljøvennlig drift.

– Norengros viste stor forståelse for ønsket vårt om å ta bærekraftige valg, og gjorde det enkelt for oss å ta disse valgene med utgangspunkt i budsjettet vi hadde, sier Helle.

Vi er svært fornøyde med sluttresultatet – vi liker å si at det er som å ha et eget «showroom» oppå fjellet.

Norengros satser stort på bærekraft og har opp gjennom årene opparbeidet seg solid kompetanse på miljø, noe Narvikfjellet nå drar god nytte av i form av blant annet miljømerkede produkter som påvirker omgivelsene i minst mulig grad.

– I dette prosjektet tenkte vi veldig mye på bærekraft og valgte kortreiste produkter som produseres i Norge og har et så lavt klimaavtrykk som mulig, sier Linus.

Kildesorteringsløsning fra Røros produkter

I dette prosjektet tenkte vi veldig mye på bærekraft og valgte kortreiste produkter som produseres i Norge og har et så lavt klimaavtrykk som mulig. Kildesorteringsløsning Konsis fra Røros Produkter.

Godt samarbeid gir gode resultater

Takket være Norengros’ lokale tilstedeværelse i Narvik, kunne hotellet også dra nytte av effektiv og fleksibel logistikk.

– Norengros var veldig fleksible på logistikk. Vi hadde ikke kjangs til å ta imot over 30 paller som kom på et tidspunkt forrige høst, og da var de veldig behjelpelige med mellomlagring helt til vi sa vi var klare, sier Helle, som fortsetter å skryte av samarbeidet med Norengros.

– Samarbeidet med Norengros, og spesielt Linus Schefstrøm, har vært formidabelt fra dag én, og det tror jeg også vises i sluttproduktet, som vi er utrolig stolte av, sier hun.

Linus selv gjengjelder lovordene og forteller at det var spennende å bidra til å skape et hotellmiljø der alle vil trives.

– Vi er svært fornøyde med sluttresultatet – vi liker å si at det er som å ha et eget «showroom» oppå fjellet. Det var utrolig gøy å få lov til å delta i dette prosjektet, og alt gikk eksepsjonelt bra, avslutter Linus.

Norengros gratulerer Narvik med alpin-VM i 2029 og Narvikfjellet med åpningen av et nytt og moderne leilighetshotell. Vi er stolt sponsor av det norske alpinlandslaget og støtter den norske alpinkulturen med stolthet og samhold!