Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Mousetrapper på et arbeidsbord med pc-skjermMousetrapper på et arbeidsbord med pc-skjerm

Mousetrapper – musealternativet som motvirker smerte foran bildeskjermen

Flere og flere av oss tilbringer store deler av arbeidsdagen foran en skjerm, noe som kan føre til smerter i arm, skulder og nakke på grunn av feil posisjonering av musen. Mousetrapper jobber for å bekjempe disse smertene og tilby ergonomiske museløsninger som forbedrer komforten og reduserer belastningen på kroppen.

Arbeide i sentrert stilling

Ved å bruke en sentrert mus, slik som Mousetrapper, jobber du med hendene sentrert foran deg og skuldrene godt på linje. Dette gir en ergonomisk og sunn arbeidsstilling som gjør at armer og hender er avslappet. Dette er avgjørende for å forhindre belastning på armer, skuldre og nakke som senere kan føre til problemer.

Skyve eller rulle?

Uansett hvordan du liker å jobbe, har vi et produkt for deg. Med den unike nettlignende styreplaten glir du jevnt, presist og enkelt i to dimensjoner. Med en myk, følbar følelse og en sentrert posisjon hjelper styreplaten deg med å unngå, og i mange tilfeller lindre, belastningsskader som kan oppstå ved å strekke armen din som du gjør med en vanlig mus.

Hvis du foretrekker å bruke rullestang, er styrestangen perfekt for deg. Den nyutviklede, brede rullestangen i karbonfiber beveger seg jevnt, komfortabelt og uten friksjon.

Skreddersydd for deg

Uansett hvilken løsning du foretrekker kan den tilpasses dine behov. Knappene på Mousetrapper kan tilpasses. Du kan velge mellom ulike snarveier og funksjoner, som for eksempel å kopiere, lime inn, låse datamaskinen, bytte vinduer osv. På den måten kan du redusere antall klikk og gjøre hverdagen mer effektiv.

Mousetrapper

Advance 2.0 og 2.0+

Advance 2.0 er en storselger som finnes i tre utførelser med elegante aksentfarger i hvitt eller korall. Med hele 6 programmerbare knapper har du mulighet til å få din Mousetrapper nøyaktig slik du vil ha den. På Advance 2.0 har du også et utfellbart tastaturunderlag som gjør at den passer like bra til de nye, supertynne tastaturene som til de høyere standardtastaturene.

Mousetrapper Advance 2.0+ er den oppgraderte versjonen av Advance 2.0. Akkurat som Advance 2.0 har den hele 6 programmerbare knapper, men håndleddstøttene er mer bekvemme – samme som på Mousetrapper Prime. De avlastende håndleddputene kan tørkes av, og holdes enkelt rene og friske med desinfeksjonsmiddel for overflater. Advance 2.0+ har også et utfellbart tastaturunderlag som gjør at Mousetrapper passer like bra til supertynne tastaturer som til de høyere standardtastaturene.

Mousetrapper Prime

Mousetrapper Prime har åtte programmerbare knapper som gir deg betydelig flere muligheter til å få Mousetrapper akkurat slik du vil ha den. Prime gir mulighet til å jobbe trådløst via Bluetooth, men du kan naturligvis koble den til med USB-kabel hvis du foretrekker det. Håndleddstøttene på Prime kan tørkes av og skiftes ut, noe som gjør produktet lett å holde rent og pent. Prime har et utbrettbart tastaturunderlag som gjør at den passer like godt til de nye syltynne tastaturene som til høyere standardtastaturer.

Fordeler med Mousetrapper Delta

Delta tilfører en ny dimensjon til Mousetrappers brede utvalg av sentrerte, ergonomiske museløsninger. Den brede og unike styrestangen i karbonfiber har en myk struktur som gjør det mulig å jobbe nøyaktig og effektivt.

Du styrer markøren enkelt med Control Bar – Mousetrappers nyutviklede rullestang. Du ruller jevnt og klikker på rullestangen med en lett berøring.

Lengden er tilpasset slik at styrestangen er lett tilgjengelig når du bruker tastaturet. Oppløsningen på 4000 dpi gjør rulling, klikking og zooming enkelt, og gir deg en enestående følelse av presisjon i arbeidet.

De seks programmerbare knappene gjør at du kan opprette kreative snarveier som letter arbeidet. Knappefunksjonene er enkle å endre via MT Keys. Delta har en USB-hub for lading og/eller tilkobling av flere enheter.

Les mer om delta her

Mousetrapper Alpha

Mousetrapper Alpha kobles til PC-en via Bluetooth eller ved hjelp av USB-kabel, og har lang batteritid for deg som har behov for å jobbe trådløst. Gjennom å kombinere tastatur og ergonomisk pekeverktøy trenger du aldri mer å tenke på hvilket tastatur som passer til Mousetrapper eller justere mellomrommet mellom pekeverktøy og tastatur. Mousetrapper Alpha er det komplette produktet for deg som ønsker mindre smerter og høyere komfort uten at det går på bekostning av effektivitet eller fleksibilitet – også på farten.

Mennesker i kontorlokale

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler om kontorarbeidsplassen – god lesing!