Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Thale JacobsenThale Jacobsen

Proff på helse

Thale Jacobsen har en lang og relevant yrkesbakgrunn, noe som kommer godt med i arbeidet som kategorisjef i Norengros. Selv løfter hun frem det tette samarbeidet mellom kollegaene, leverandørene og kundene som avgjørende for å lykkes. – Vi er ikke proffe uten hverandre

Etter at Thale som fersk legesekretær steg ut i arbeidslivet, har hun hatt en innholdsrik karriere. Hun har blant annet jobbet på helseklinikker og som selger, og har tidligere vært både kunde av og leverandør til Norengros. I dag jobber hun på selskapets kjedekontor som kategorisjef for helse.

Oppdaterer sortimentet etter kundenes behov

– Jeg har ansvar for å vedlikeholde helsesortimentet vårt og sikre at vi til enhver tid har produktene som trengs for å dekke behovet i markedet. Vi skal kunne levere alt kundene trenger av medisinsk utstyr, og har et svært bredt sortiment.

Hva kunden til enhver tid har behov for, varierer, og Norengros følger utviklingen nøye. For tiden etterspør markedet bærekraftige løsninger som samtidig effektiviserer virksomhetene deres, forteller Thale.

Mange av de jeg jobber med, og som er ute hos kundene, er spesialister innenfor sine områder. Min helsefaglige bakgrunn gir bred kunnskap, og slik supplerer vi hverandre.

– Vi gir kvalifiserte råd om hvordan utstyret kan brukes på en mer bærekraftig måte, og hvilke produkter som sparer kunden for tid og penger. Det kan for eksempel lønne seg for en klinikk å bytte til en bandasje som koster mer, men som kan ligge på såret i lengre tid. Dette reduserer skiftfrekvensen, som er en fordel for pasienten, og sparer sykepleierne for tid på hjemmebesøk.

Å kunne se den enkelte kundes utfordringer, gi profesjonelle råd som faktisk hjelper, og sikre et produktsortiment som møter markedets behov, krever både innsikt i kundens arbeidshverdag, spesialkompetanse på fagfeltene deres og kunnskap om produktene.

I dette arbeidet drar Thale svært god nytte av den varierte bransjeerfaringen sin. Selv trekker hun i imidlertid frem arbeidet hun og de hun jobber sammen med gjør i fellesskap som mest avgjørende.

Proffe på kundens behov, sammen

– Det at jeg har jobbet med så mye forskjellig innenfor helse, og også selv vært kunde av Norengros, er en klar fordel i arbeidet mitt. Samtidig er jeg avhengig av nære samarbeid med de jeg jobber med – både med leverandørene og den utrolig fine gjengen selgere. Det er de som er tettest på produktene og kundene.

Vi er ikke proffe uten hverandre

Thale trekker også frem verdien av at kollegaene i teamet har forskjellig utdannelse og arbeidserfaring. Dette er en stor fordel, mener hun.

– Mange av de jeg jobber med, og som er ute hos kundene, er spesialister innenfor sine områder. Min helsefaglige bakgrunn gir bred kunnskap, og slik supplerer vi hverandre. Ettersom jeg vet at mine kolleger har dybdekunnskap om enkeltprodukter, behøver ikke jeg også å ha det. Jeg kan i stedet tillate meg et fullt breddeperspektiv.

– Vi er ikke proffe uten hverandre, avslutter hun.

Vår kompetanse – din trygghet

Totalt har Norengros over 200 fagspesialister innen våre varegrupper. Disse har bakgrunn som for eksempel: sykepleier, husøkonom, kokk, emballasje-økonom, renholdsleder, interiørarkitekt, dataingeniør, og/eller lang erfaring i bransjen.

ToFu i bruk hos Stokmarknes legekontor

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler til legekontor og sykehus – god lesing!