Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Vetle GrimstvedtVetle Grimstvedt

Proff på kontor

Vetle Grimstvedt jobber som salgskonsulent i Norengros Kjosavik på Forus utenfor Stavanger. Her sørger han for at alt fra tradisjonelle kontorkunder til aktører innen olje og gass alltid har forbruksmateriellet de trenger i den daglige driften.

En naturlig selger

Vetle har økonomiutdannelse og har alltid ønsket å jobbe innenfor salg. Etter flere år som selger, blant annet i XXL, gikk turen videre til hovedkontoret til Norengros Kjosavik. Her har han jobbet i syv år som salgskonsulent i bedriftens kontor- og datarekvisitateam.

– Jeg hjelper kundene mine med mange ulike ting, men i bunn og grunn går jobben min ut på å finne de riktige produktene til behovene de har – spesielt innen kontorrekvisita, men også andre produkter i sortimentet vårt. Samtidig hjelper jeg dem med å kartlegge innkjøpene sine på en god måte, sier Vetle.

Noen ganger er det slik at kunden må ha varene helst innen et kvarter. Da gjelder det å slippe det man har i hendene, hive seg i bilen og komme seg ut til kunden fortest mulig.

Han forteller videre at han trives godt med å ha en variert arbeidshverdag, hvor store deler av tiden går med til å besøke kunder for å finne ut av behovene deres.

Raskt på plass med nye varer

Blant Vetles kunder finner vi både store og små bedrifter som holder til i Stavanger, Randaberg, Forus og resten av Rogalands-området. Disse trenger jevnlig påfyll av forbruksmateriell, og ofte må det gå raskt.

Når jeg anbefaler produkter til kundene mine, er jeg opptatt av å tilby rett vare med den rette kvaliteten.

– Noen ganger er det slik at kunden må ha varene helst innen et kvarter. Da gjelder det å slippe det man har i hendene, hive seg i bilen og komme seg ut til kunden fortest mulig. Kundene setter stor pris på at vi kan være hos dem så raskt, sier Vetle, og fortsetter:

– Jeg er opptatt av å være så fleksibel som mulig og ordne varer til kunden på kort tid når de har behov for det – enten det er snakk om kopipapir, printerblekk, datautstyr eller andre nødvendigheter. Vi er til og med på plass med påfyll av kaffe dersom kunden går tom. Alle vet hvor kritisk det kan være på en arbeidsplass, ler Vetle.

Opptatt av bærekraft

Vetle forteller videre at han hele tiden jobber med å få kundene til å ta mer bærekraftige valg.

– Når jeg anbefaler produkter til kundene mine, er jeg opptatt av å tilby rett vare med den rette kvaliteten. Kundene mine blir stadig mer opptatt av bærekraft, så en stor del av jobben min går ut på å anbefale alternative og mer miljøvennlige produkter enn dem de bruker i dag.

Vetle trives godt i jobben som selger i Norengros Kjosavik, og skryter av det gode arbeidsmiljøet.

– Norengros er en veldig fin arbeidsplass med proffe og hyggelige kollegaer. Hos oss er det mange som sitter på en unik bransjeekspertise, og jeg lærer stadig nye ting. Samtidig får jeg møtt mange spennende kunder. Det er noe av det jeg liker aller best med jobben min, avslutter han.

Vår kompetanse – din trygghet

Totalt har Norengros over 200 fagspesialister innen våre varegrupper. Disse har bakgrunn som for eksempel: sykepleier, husøkonom, kokk, emballasje-økonom, renholdsleder, interiørarkitekt, dataingeniør, og/eller lang erfaring i bransjen.

Mennesker i kontorlokale

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler om kontorarbeidsplassen – god lesing!