Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Nilfisk SC50 Liberty i gymsalNilfisk SC50 Liberty i gymsal

Rengjørerens nye bestevenn – rengjør mer og raskere

Hvor mye mer kunne du få gjort hvis din gulvvaskemaskin kunne styre seg selv? Nilfisk Liberty SC50 gir renholderen mer tid til å utføre oppgaver som krever menneskelig håndlag, som f.eks renhold av kontaktpunkter. Maskinene tar hånd om gulvrengjøringen og kan arbeide autonomt i timesvis på en oppladning.

Mer effektivt og mindre fysisk påkjenning for personalet

Nilfisk Liberty SC50 er nøyaktig, grundig og enkel å bruke. Den gjør rent i kriker og kroker som du ellers kan gå glipp av, og den gjør det hver eneste gang. Operatører – og de fleste autonome rengjøringsmaskiner – vil typisk misse 15% av arealet, men Liberty SC50 gjør ikke det. Maskinenes unike teknologi lar deg sette opp ruter som gir 98 til 99,5% dekning. Straks din Nilfisk Liberty autonome gulvvaskemaskin har rengjort et område en gang, kjører den nøyaktig samme rute neste gang – igjen og igjen.

Det betyr ikke at renholderne nå er overflødige – snarere tvert imot. Maskinen hjelper renholderne og frigjør mye tid som de kan bruke på andre oppgaver.

Når Skien kommunes seks idrettshaller vaskes, er det roboter som tar store deler av jobben.

Gjennomført rent hver gang

Designet i samarbeid med noen av verdens fremste utviklere av autonom teknologi, hjelper Liberty SC50 ditt renholdspersonell med å utrette mer ved å håndtere de mest tidkrevende oppgavene med mindre anstrengelse og bedre resultat. Fra lagre og flyplasser med stor trafikk, til skoler og supermarkeder, Liberty SC50 gjør det enkelt å holde gulvene rene og sikre, når som helst på døgnet, helt på egenhånd.

Intuitiv programmering, enkel i drift og sporbare ytelsesdata definerer Liberty-serien, og de kan integreres sømløst med ditt renholdsteam og forbedre produktiviteten med minimalt tilsyn.

Service

SC50 er utstyrt med en omfattende og integrert serviceløsning. Serviceløsningen sikrer at din maskinpark fortsetter å yte optimalt og gir adgang til et spesialisert serviceteam. 24/7 tilgang til support, tips og råd om vedlikehold bidrar til at du og ditt team får suksess med å integrere SC50 i deres rengjøringsrutiner.

  • Spenning (V): 24
  • Brutto vekt (kg): 484.4
  • Høyde (cm): 144.1
  • Lengde (cm): 135.5
  • Max teoretisk produktivitet: 1.936
  • Lydnivå (IEC60335-2-72): 029344 uPa
  • Maks. hastighet (km/t) - manuell: 5.0
  • Maks hastighet (km/t) - manuell revers: 2.6
  • Maks hastighet (km/t - autonom: 3.8

Gulvvasker robot Liberty SC50

Nilfisk Liberty SC50 inkludert 3 års Plus serviceavtale! En autonom gulvvaskemaskin for medium til store miljøer SC50 gjør rent i 6 timer på en enkelt lading Produsert i samsvar med CSA/ANSI 336, en OSHA-anerkjent autonom gulvpleie-sikkerhetsstandard Tre forskjellige vaskeinnstillinger: Fill-in, CopyCat og manuell kjøring Denne maskinen er bygget for en gulvvask-operatør, ikke en programmerer. Tre forskjellige vaskeinnstillinger: Fill-in, CopyCat og manuell kjøring. Fill-in: Operatøren kjører én gang rundt området som skal gjøres rent, så kalkulerer SC50 den mest effektive ruten samtidig som den unngår forhindringer underveis. Denne revolusjonerende rengjøringsmetoden er eksklusiv for Nilfisk. CopyCat: Operatøren kjører sin utvalgte rute, deretter vil maskinen kopiere ruten ved fremtidige vaskeoperasjoner - uten operatør. Spør oss om leasing.

NILFISK-Liberty-SC50-reception

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler til renholdsbransjen – god lesing!