Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Pure renholdsprodukter

Svanemerket og resirkulerbare

Pure er en komplett serie med renholdsprodukter for profesjonelle renholdere. Serien består av over 50 ulike produkter spesialisert for å løse ulike type problemer. I tillegg til at produktene er Svanemerket, er det fokusert på at emballasjen er resirkulerbar og at det brukes gjenvunnet materiale i emballasjen så langt det er mulig.

Produktene er også merket med de nye emballasje­merkene for resirkulering for å gi en ekstra påminnelse om daglig sortering og øke mengden riktig sortert emballasje. Har du også lyst til å delta i kampen for en mer miljø­vennlig og bærekraftig næringsmiddelindustri, kan du bli med og ta Plastløftet på Grønt Punkt Norge sine sider.

I videoen under kan du høre litt mer om hvordan Norengros jobber med kundetilpasset emballasje og hvorfor vi er medlem av Grønt Punkt Norge.

Har du spørsmål om plastemballasje og hvilke produkter som kan hjelpe dere til å bli mer sirkulære og bærekraftige? En av våre fagspesialistene hjelper deg gjerne. Ta kontakt med oss, eller ta turen innom en av våre 37 butikker.