Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Cane Line Capture sofa og bord, Hive stol

Årets utemøbler

Norengros fører utemøbler fra en rekke anerkjente møbelprodusenter. Bli inspirert av noen av årets nyeste utemøbler. Ta kontakt med oss, så finner vi den beste løsningen for deg.

– Noe av det viktigste du gjør når du skal møblere uteplassen, er rett og slett å begynne tidlig nok. Mange venter så lenge som til mai, men da blir det liten tid til å planlegge og vurdere ulike løsninger, forteller Dorthe Tennebekk Vatle, møbel- og interiørkonsulent hos Norengros K.J. Brusdal.

Dorthe Vatle

Dorthe Tennebekk Vatle, møbel- og interiørkonsulent hos Norengros K.J. Brusdal.

Dorthe har i over 30 år hjulpet store og små bedrifter med å skape det perfekte uteområdet, og vet godt hva som skal til for å lykkes med møbleringen.

Jeg vil gjerne at møblene og løsningene jeg velger, skal reflektere kunden – derfor spør og graver jeg mye i startfasen. I tillegg undersøker jeg uteområdet nøye, blant annet for å kartlegge hvor det trekker, og om det er behov for vindskjerming

Uansett om du driver en restaurant, en liten kafe eller et sykehjem, er det fint å kunne tilby gjester og besøkende et lunt og hyggelig uteområde. Men hva må du tenke på når du skal velge utemøbler?

Huskeliste for deg som skal møblere uteområdet

  • Start planleggingen tidlig – gjerne allerede i januar eller februar
  • Tenk over hva slags klima møblene skal stå ute i – er det mye regn eller sterk sol?
  • Sørg for god vindskjerming, enten ved hjelp av blomsterkasser, vegger eller tekstiler
  • Velg møbler som enkelt kan flyttes, stables og rengjøres
  • Husk både praktisk allmennbelysning og lun hyggebelysning
  • Velg holdbare og bærekraftige møbler som tåler tidens tann
  • Få hjelp av en erfaren møbelkonsulent til å planlegge uteområdet og velge møbler som passer deg og og dine gjesters behov best.

Se vår brosjyre

Norengros fører utemøbler fra en rekke anerkjente møbelprodusenter. Bli inspirert av vår nye brosjyre på utemøbler. Ta kontakt med oss, så finner vi den beste løsningen for deg.

Magis Bell Chair rundt et bord

Vil du lese flere artikler?

Her har vi samlet alle artikler om møbler og interiør – god lesing!