Næringslivets støtteapparat

Vårt mål er å gjøre deg god – vi vil være ditt støtteapparat.

Når kunden lykkes – lykkes vi

Via sponsoratet med Norges Skiforbund har vi lært hvor viktig et godt støtte­apparat er for de som skal prestere i sporet. Alle trenger noen andre for å vinne. Til å preppe ski, til å kjøre løypemaskinen før sola står opp, til å lage mat, til å diskutere taktikk med. Noen som heier langs løypa, foreldre som støtter, backing når det røyner på. De som vinner gullet, står der på vegne av mange som har gitt kunnskap, lidenskap og tid.

Ingen vinner uten et godt støtteapparat – i skisporet eller i forretninger.

Vårt mål er å gjøre våre kunder gode – vi vil være støtteapparatet. Det innebærer at vi skal bruke all vår kunnskap og innsats på å hjelpe deg med å finne de beste produktene og løsningene for din ­virksomhet. Norengros ­ønsker å være en støttespiller i alle ledd – det er detaljene som avgjør.

Vi gjør arbeidsdagen din enklere

Alle vi som jobber i Norengros har fokus på en ting – å gjøre din arbeidsdag enklere. Det får vi til med markedets største vareutvalg, konkurranse­dyktige priser, effektiv logistikk og personlig oppfølging.

Med Norengros som samarbeidspartner får du en positiv, engasjert og fremtids­rettet leverandør. I Norengros jobber vi hver dag for at våre kunder skal lykkes. Vi etter­streber å være de du må ha med på laget for å komme på pallen i din bransje.

Personlig service

For oss i Norengros er personlig service en selvfølge. Tilgjengelighet og tilstede­værelse er nøkkelord i vårt service­begrep.

Bra utvalg, god service og en kundekontakt som er genuint opptatt av å finne de beste løsningene for meg! Sitat kundeundersøkelse nov. 2018

Våre konsulenter gir profesjonell ­vei­ledning i hele prosessen, fra idé og behovsanalyse, til varene er ferdig levert og i bruk. Våre kunder skal slippe å tenke unødig på innkjøp av sine forbruksvarer, og dermed kunne fokusere på arbeidet de egentlig skal utføre.

Slik gjør vi arbeidsdagen din enklere

  • markedets bredeste sortiment innen forbruksvarer – alt på ett sted

  • personlig oppfølging og rådgivning

  • høy fagkompetanse

  • konkurransedyktige priser

  • effektiv logistikk

  • lokal tilstedeværelse

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.