Hjertestarter kan redde liv på arbeidsplassen

I Norge rammes over 3000 personer årlig av plutselig uventet hjertestans. Tidlig HLR og bruk av hjertestarter redder flere liv.

Når uhellet er ute er det for sent å kjøpe og etterfylle kompresser og forbindingssaker. Førstehjelpsutstyr må være på plass og komplett - alltid.

Hjertestarter kan redde liv på arbeidsplassen

Det skjer uventet, når noen faller om med plutselig hjertestans. Det rammer både unge og eldre aktive og tilsynelatende friske personer. Når hjertet slutter å slå, er det helt avgjørende å handle raskt. For hvert minutt som går uten at livreddende førstehjelp og HLR startes, reduseres sjansene for å overleve med ca. 10%.

Zoll AED Plus Hjertestarter tilbyr førstehjelperen en komplett livredningspakke. AED Plus er både hjertestarter og trinn-for-trinn veileder ved hjerte-lungeredning. AED Plus er trygg, enkel, lett å bruke og gir bruker god veiledning under bruk. Hjertestarteren har mange unike egenskaper:

  • Svært brukervennlig med norsk tale og norske retningslinjer
  • Unik elektrode med tilbakemelding på kompresjoner.
  • Robust maskin som tåler godt fukt og støv (IP55)
  • Batterier og elektrode med 5 års holdbarhet.

 

Oppfyller din bedrift kravene til førstehjelpsutstyr?

Bedrifter, institusjoner, møtelokaler, kjøpesentre, kontorfellesskap og idrettslag bør ha hjertestarter lett tilgjengelig. Man må med regelmessige intervaller sørge for å kontrollere og supplere førstehjelpsutstyret i virksomheten. På den måten får både du og dine medarbeidere trygghet for at det holder en høy og jevn standard.

I Arbeidsmiljøloven §4-4 er det presisert at alle bedrifter skal ha førstehjelpsutstyr tilgjengelig, tilpasset arbeidsplassens arealmessige størrelse, antall arbeidstakere, geografisk beliggenhet, arbeidets karakter og øvrige arbeidsforhold. Ansvaret ligger hos arbeidsgiver.

 

Hva er nødvendig i din bedrift?
Hva er tilgjengelig og hvor oppdatert er førstehjelpsutstyret?
Norengros hjelper deg gjerne med å foreta en nødvendig risikoanalyse slik at din bedrift oppfyller de krav som stilles i lovverket og ikke minst sikrer egne ansattes liv og helse. Vi har god kompetanse innen medisinske forbruksvarer. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg slik at du er sikret FØR ulykken intreffer.Les også: Oppfyller din bedrift kravene til førstehjelpsutstyr?

Bli kunde

Blekk og tonerguide