Hjertestarter kan redde liv på arbeidsplassen

I Norge rammes over 3000 personer årlig av plutselig uventet hjertestans. Tidlig HLR og bruk av hjertestarter redder flere liv.

Når uhellet er ute er det for sent å kjøpe og etterfylle kompresser og forbindingssaker. Førstehjelpsutstyr må være på plass og komplett - alltid.

Bedrifter, institusjoner, møtelokaler, kjøpesentre, kontorfellesskap og idrettslag bør ha hjertestarter lett tilgjengelig. Man må med regelmessige intervaller sørge for å kontrollere og supplere førstehjelpsutstyret i virksomheten. På den måten får både du og dine medarbeidere trygghet for at det holder en høy og jevn standard.

I Arbeidsmiljøloven §4-4 er det presisert at førstehjelpsutstyr skal være plassert lett tilgjengelig, tilpasset arbeidsplassens arealmessige størrelse, antall arbeidstakere, geografisk beliggenhet, arbeidets karakter og øvrige arbeidsforhold. Ansvaret ligger hos arbeidsgiver.

 

Dramatiske øyeblikk

Det skjer uventet, når noen faller om med plutselig hjertestans. Det rammer både unge og eldre aktive og tilsynelatende friske personer. Når hjertet slutter å slå, er det helt avgjørende å handle raskt. For hvert minutt som går uten at livreddende førstehjelp og HLR startes, reduseres sjansene for å overleve med ca. 10%.

Zoll AED Plus Hjertestarter tilbyr førstehjelperen en komplett livredningspakke. AED Plus er både hjertestarter og trinn-for-trinn veileder ved hjerte-lungeredning. AED Plus er trygg, enkel, lett å bruke og gir bruker god veiledning under bruk. Hjertestarteren har mange unike egenskaper:

  • Svært brukervennlig med norsk tale og norske retningslinjer
  • Unik elektrode med tilbakemelding på kompresjoner.
  • Robust maskin som tåler godt fukt og støv (IP55)
  • Batterier og elektrode med 5 års holdbarhet.

Bli kunde

Blekk og tonerguide