Hjertestarter kan redde liv på arbeidsplassen

I Norge rammes over 3000 personer årlig av hjertestans. Når uhellet er ute er det for sent å kjøpe og etterfylle kompresser og forbindingssaker. Førstehjelpsutstyr må være alltid være på plass og komplett. Tidlig HLR og bruk av hjertestarter redder flere liv.

Har du hjertestarter på din arbeidsplass?

Det skjer uventet når noen faller om med hjertestans. Det kan ramme både unge og eldre aktive, tilsynelatende friske mennesker. Når hjertet slutter å slå, er det helt avgjørende å handle raskt. For hvert minutt som går uten at livreddende førstehjelp og HLR startes, reduseres sjansene for å overleve med ca. 10%. 

Komplett livredningspakke

Zoll AED Plus tilbyr førstehjelperen en komplett livredningspakke. AED Plus er både hjertestarter og trinn-for-trinn veileder ved hjerte-lungeredning. Apparatet tar førstehjelperen gjennom alle deler av behandlingen ved hjelp av tydelige illustrasjoner og norsk tale.

Zoll AED plus har bare èn elektrode - noe som gjør det enklere å plassere den korrekt. ZollAED Plus kan brukes i alle typer miljøer. Ute som inne. Benytter rimelige, kommersielt tilgjengelige lithiumbatterier.

Hjertestarter Zoll Aed Plus med veske og batteri
Du må velge grossist eller logge inn for å se priser og tilgjengelighet.

Er din hjertestarter klar til bruk?

Mange hjertestartere har batteri og/eller elektroder som har gått ut på dato. En hjertestarter som ikke virker, kan heller ikke redde liv. 

På tide å kjøpe nytt batteri? Må elektrodesettet byttes? 
Vi har tilbehøret til hjertestarter!

 

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.