Hjertestarter kan redde liv på arbeidsplassen

Har du hjertestarter på din arbeidsplass? I Norge rammes over 3000 personer årlig av hjertestans. Når uhellet er ute er det for sent å kjøpe og etterfylle kompresser og forbindingssaker. Førstehjelpsutstyr må være alltid være på plass og komplett.

Har du hjertestarter på din arbeidsplass?

Det skjer uventet når noen faller om med hjertestans. Det kan ramme både unge og eldre aktive, tilsynelatende friske mennesker. Når hjertet slutter å slå, er det helt avgjørende å handle raskt. For hvert minutt som går uten at livreddende førstehjelp og HLR startes, reduseres sjansene for å overleve med ca. 10%. Du kan se førstehjelpsguide som illustrerer nødvendige tiltak når du skal hjelpe en livløs person på Snøgg sine sider.

Se video fra Ida Eides Minnefond om hvordan man bruker en hjertestarter >

Er din hjertestarter klar til bruk?

Mange hjertestartere har batteri og/eller elektroder som har gått ut på dato. En hjertestarter som ikke virker, kan heller ikke redde liv. 

På tide å kjøpe nytt batteri? Må elektrodesettet byttes? 
Vi har tilbehøret til hjertestarter!

Verdens hjertestarterdag 16.oktober

16. oktober er verdens hjertestarterdag. Hensikten med dagen er å rette fokus på økt kunnskap om hjerte-/lungeredning og hvordan man bruker en hjertestarter i et nødstilfelle. I Europa dør ca. 350 000 mennesker av plutselig hjertestans utenfor sykehus hvert år. Til sammenligning dør 28 000 i trafikken. Rask og riktig hjerte- og lungeredning med bruk av hjertestarter øker sjansene for å overleve betraktelig. Studier viser at inntil 75% av pasientene som får behandling med hjertestarter i løpet av de første 3 minuttene, overlever en hjertestans. 

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.