Sponsormidler fra Norengros Helseservice

Helseservice vil gi ildsjeler i Nord-Norge muligheten til å engasjere seg i sine hjertebarn, oppfylle sine drømmer og komme langt.

Vi ser på det, ikke bare som en glede, men også som vårt ansvar å støtte opp om lokalsamfunnene i Nord-Norge. Derfor støtter vi hvert år lag og foreninger innenfor kultur, fritids- og/eller idrettsaktiviteter.

Hvem kan få midler? 

Vi ønsker å støtte aktiviteter og tiltak som kommer flest mulig i lokalsamfunnene til gode. Lag og foreninger som driver kultur, fritids- eller idrettsaktiviteter er gode eksempler på dette. Vi prioriterer særlig å støtte aktiviteter for barn og unge samt søkere som ønsker å fremme bærekraft i sine lokalsamfunn.

Søkere kan for eksempel være:

  • Frivillige lag
  • Idrettslag
  • Foreninger
  • Organisasjoner

Hvordan søke?

Vi tar imot sponsorsøknader på e-post til spons.hs@norengros.no. Søknadsfristen er 1.mars for søknader for sponsormidler inneværende år.

Søknader på sponsormidler opp til kr. 1000,- blir ikke berørt av søknadsfristen. Slike søknader behandles fortløpende.

Når får jeg svar?

Innkomne søknader vurderes etter endt søknadsfrist hvorpå fordeling av sponsormidler annonseres per e-post og på vår nettside.

Mottakere 2023

I 2023 har vi delt ut kr. 161 000,-. Vi har valgt og støtte organisasjoner og arrangementer som fokuserer på bærekraft, som favner bredt og virker samlende i sitt nærmiljø. 

Trykk her for å se mottakerne av sponsormidler i 2023. 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.