Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo

Johs Olsen AS

Velkommen til Johs Olsen AS - din lokale Norengros-grossist.

Norengros Johs Olsen AS er en bedrift med lange tradisjoner.

Siden 1923 har vi tilpasset oss stadig skiftende krav i næringslivet, og vi er i dag en av markedets viktigste aktører innen storhusholdning, emballasje, kontor-og datarekvisita, møbler og helse! Bedriften har en solid og sunn økonomi som gjør at vi har evne til å omstille oss dagens- og morgendagens krav.

Våre mange medarbeidere står til tjeneste for våre kunder med sin entusiasme, unike erfaring og kunnskap. Alle Norengros Johs Olsen AS sine medarbeidere oppdaterer seg kontinuerlig innenfor sine fagområder.

Vi er - og skal være - en kompetansebedrift. Distribusjonen til våre kunder i Oppland, Hedmark, Akershus og i Oslo foregår fra vårt logistikkhus i Alfarveien på Gjøvik. Kunder i Akershus og Oslo blir også betjent fra vår salgsavdeling på Lørenskog. I tillegg har vi 5 stormarkeder med forbruksvarer for næringslivet. Disse engros-butikkene ligger på Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Jessheim og Lørenskog. Butikkene tilbyr over 2000 varer, og kundene kan dermed kombinere levering på døra med å hente varene selv. Nærhet og samarbeid med kunden står i fokus.

Norengros Johs Olsen AS er tilsluttet Norengros. Dette sikrer våre kunder tilgang til ett bredt vareutvalg til meget gode priser.

Orgnr: 980321800

Miljø, bærekraft og sertifiseringer

Norengros Johs Olsen jobber aktivt med miljø og bærekraft som premisser for vår drift. Vi har flere sertifiseringer som hjelper oss i dette arbeidet og viser deg som kunde at vi oppfyller visse krav.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner i Norengros Johs Olsen

Karriere

Ledige stillinger hos Johs. Olsen