Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo

Drammen Papir Engros AS

Drammen Papir Engros sentralt plassert i Kobbervikdalen

Velkommen til Drammen Papir Engros - din lokale Norengros-grossist

Fra vårt grossistlager i Kobbervikdalen i Drammen har vi daglig distribusjon til våre kunder i Buskerud, Nordre Vestfold, Akershus Vest og Oslo.

Hurtig og sikker levering av forbruksvarer innen et bredt produktspekter reduserer kapitalbinding og andre kostnader, og gir deg som kunde muligheten til å forholde deg til færre leverandører.

Vi setter våre kunder i fokus. Service og kvalitet er nøkkelord i vår bedrift, og vi strever for at du som kunde skal være fornøyd med oss. Vi har solide kunnskaper innen hver enkelt produktgruppe, og våre medarbeidere får kontinuerlig oppdateringer innen sine fagområder.

Gjennom vår tilslutning til Norengros har vi sikret våre kunder tilgang til et tidsriktig vareutvalg til konkurransedyktige priser.

Orgnr: 950222905

Kundeservice

Vårt kundeservice-team består av fire konsulenter som svarer på dine henvendelser via telefon, e-post eller vår chat-tjeneste. Kundeservice har åpent 08:00-16:00 alle hverdager.

Epost: dpekundeservice@norengros.no
Tlf: 32 88 27 10 / Tlf helsekunder: 32 88 27 40

Våre butikker

Vi har to Norengros-butikker, en i Drammen og en på Billingstad. Hos oss kan alle handle, både privatpersoner og bedrifter. Vi har også kundeklubb for privatpersoner med gode tilbud månedlig.

I tillegg har vi to bandasjistforretninger i Drammen og Kongsberg.

Vårt arbeid med bærekraft

Her kan du lese mer om hvordan vi arbeider med bærekraft, både lokalt i Drammen Papir Engros og i hele Norengros kjeden.

Norengros-kjeden har en målsetning om å være en ledende aktør innen bærekraft og miljø i vår bransje.

Ledige stillinger

Vi har for tiden ledig stilling som butikkmedarbeider i vår butikk på Billingstad.

Kontaktpersoner

Vi har egne salgsteam innenfor forbruksvarer og helse, og her finner du navn og kontaktinformasjon til disse.