Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo

Olafsen Engros AS

Norengros Olafsen Engros på Borgerskogen

Velkommen til Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist

Olafsen Engros AS har lang tradisjon med handel i Vestfold og kan vise til aktiviteter over 100 år tilbake da det hele startet opp i 1908 med bok og papirhandel, aksidens-trykning og bokbinderi.

Virksomheten har utviklet seg utfra en solid og god plattform og vi kan i dag presentere oss som en betydelig distributør av forbruksvarer til private og offentlige virksomheter. Olafsen Engros er et heleid datterselskap av Drammen Papir Engros, som driver tilsvarende virksomhet i Buskerud. Gjennom vår tilslutning til Norengros-kjeden har vi sikret våre kunder tilgang til et bredt varesortiment av kvalitetsvarer til konkurransedyktige priser. Vi ønsker å være i front i forhold til markedets krav til miljø og bærekraft. Vi har lenge vært ISO 9001 og 14001-sertifisert og har lagt opp en bevisst strategi rundt miljø og bærekraft både lokalt og sentralt.

Vårt hovedfokus er kompetanse og lokal tilhørighet. Våre medarbeidere har mangeårig erfaring og solid kunnskap, dette ivaretas gjennom kontinuerlig opplæring og oppdateringer innen sine fagområder. Lokal tilhørighet gir økt tilgjengelighet, kortere leveringstider og økt miljøgevinst. Olafsen Engros har i dag 45 ansatte, fordelt på 2 butikker og hovedkontoret på Borgeskogen i Stokke med lager og administrasjon under samme tak. Herfra sendes både Norengros varer, tjenester og kompetanse ut til kunder i hele Vestfold, alt i en profil.

Orgnr: 981 588 347

Kundeservice

Vårt kundeservice-team består av tre konsulenter som svarer på dine henvendelser via telefon, epost eller vår chat-tjeneste. Kundeservice har åpent 08:00-16:00 alle hverdager.

Epost: oekundeservice@norengros.no
Tlf: 33 36 33 00

Kontaktpersoner

Her finner du oversikt over kontaktpersoner på salg, lager og administrasjon i Olafsen Engros.

Våre butikker

Vi har to Norengros-butikker i Vestfold, en i Tønsberg og en i Larvik. Hos oss kan alle handle, både privatpersoner og bedrifter. Vi har også kundeklubb for privatpersoner med gode tilbud månedlig.

Returordninger

I Olafsen Engros tar vi bærekraft på alvor, og har lansert egne lokale returordninger for å bidra til et sirkulært forbruk.

Vårt arbeid med bærekraft

Her kan du lese mer om hvordan vi arbeider med bærekraft, både lokalt i Olafsen Engros og i hele kjeden.

Norengros-butikken i Tønsberg

Ledige stillinger

Vi legger fortløpende ut ledige stillinger her. For tiden har vi ingen ledige stillinger.