Vår kompetanse – din trygghet

Du skal være trygg på dine produktvalg. Våre ansatte har spesialkompetanse på din bransje. Hos oss får du både kunnskapen og produktene!

Du skal være trygg på dine produktvalg

Vårt omfattende varesortiment gir våre kunder større valgfrihet og flere muligheter. I samarbeid med markeds­ledende produsenter, kan vi tilby ­markedets bredeste varespekter.

Hos oss får du profesjonelle råd og ­personlig veiledning for å kunne velge de beste produktene til dine behov. Vi hjelper deg å sette sammen en ­portefølje med alt fra standard­produkter til spesialløsninger – der sentrale ­stikkord er kvalitet, brukernytte, miljø og totaløkonomi.

Får helt unik service fra vår kontaktperson! Sitat kundeundersøkelse feb. 2020

Over 200 ­fagspesialister

Totalt har vi over 200 ­fagspesialister innen våre varegrupper. Disse har bakgrunn som for eksempel: ­sykepleier, husøkonom, kokk, emballasje-økonom, renholdsleder, interiørarkitekt, data­ingeniør, og/eller lang erfaring i ­bransjen.

Alltid hyggelig og rask med tilbakemelding på mine spørsmål. Løser det jeg har behov for. Sitat kundeundersøkelse feb. 2020

Vi gjør arbeidsdagen enklere

Eksemplene er mange, men resultatene er de samme – vi hjelper våre kunder til å lykkes. Når du lykkes – lykkes vi!

 
Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra

Hils på proffene

I Norengros er vi både heldige og stolte av å ha så mange dyktige ansatte som brenner for faget sitt. Ansatte som er proffe på sitt fagområde, som bestandig yter det lille ekstra og gjør arbeidsdagen enklere for sine kunder. Under kan du bli kjent noen av de og høre hvordan de gjør det. 

Bærekraftskolen

Som supplement til formell utdannelse og erfaring gjennomfører Norengros kontinuerlig opplæring av ansatte. Vi kjører kurs med våre produsenter og egne fagsamlinger innen spesifikke bransjer og varegrupper. Alt dette gjør vi for å kunne tilby deg som kunde det siste av fag­­kompetanse innen våre produktområder.

Norengros har digital sertifisering for sine ansatte innen bærekraft. Kursdeltagelse måles for å sikre høy ­gjennomføringsgrad.

«Bærekraftskolen» er stedet vi samler alle tiltak og ­aktiviteter som gjøres for å øke bevisstheten i organisasjon rundt bærekraft, samfunnsansvar, miljø og etisk handel. Her finner alle ansatte til enhver tid all ­informasjon og relevante linker til alt som omhandler bærekraftsarbeidet i Norengros.

Norengros har hatt fokus på dette gjennom mange år, men dokumentasjon og tiltak har vært spredt rundt i organisasjonen – nå har vi samlet det!

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.