Vinjerock har satt seg som mål å være en bærekraftig musikkfestival, dette er noe vi i Norengros ønsker å støtte oppom

Det handler om å gi tilbake

Alle bedriftene i Norengroskjeden er sterkt forankret lokalt og har lange tradisjoner i sine distrikt – det gjenspeiles i ønsket om å gi tilbake til lokalmiljøet. Til sammen har kjeden over 350 sponsorater.

Ønsker å gi tilbake til lokalmiljøet

Norengros er en landsdekkende kjede der lokal tilknytning og eierskap er en viktig del av selskapenes identitet. Mange av bedriftene er familiedrevne med over 100 års historie. Dette gjenspeiles i ønsket om å gi tilbake til lokalmiljøet og tilsammen har vi over 350 sponsorater. Vi sponser ulike idrettsklubber, kultur og organisasjoner.

To gode eksempler er Espeland fangeleir i Bergen og Vinjerock i Jotunheimen.

Espeland fangeleir

Espeland fangeleir er en fredet fangeleir kun noen kilometer fra Norengros KJ Brusdal AS i Arna i Bergen kommune. I dag er det den eneste fangeleiren med opplegg for omvisning, undervisning og andre arrangement som foredrag, konserter m.m. All aktivitet er basert på frivillig arbeid fra lokale mennesker som har en interesse av å beholde Espeland fangeleir som et aktivt historisk minne. Norengros KJ Brusdal har i flere år støttet Espeland fangeleir både med produkter og økonomisk tilskudd.

Vinjerock

Vinjerock har satt seg som mål å være en bærekraftig musikkfestival, dette er noe vi i Norengros ønsker å støtte oppom. Norengros har i flere år støttet Vinjerock med både produkter og økonomisk tilskudd slik at de kan oppnå målet sitt.

Les mer om samarbeidet vårt med Vinjerock her >

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.